nlc.hu
Életmód

Szatmári Béla élete egykor és most

Elvitte Vágóék fődíját 17 éve, így él most az egykori biztonsági őr

Elárulta, mihez kezdett anno az 50 millióval.
Pókerarc,

Szatmári Béla az ország leggazdagabb biztonsági őre lett 2007-ben, amikor is 50 millió forintot nyert a Vágó István és Sebestyén Balázs vezette Pókerarc című műsorban. Mára azonban felélte az akkori giganyereményét. Jelenleg egyáltalán nem milliomosként, hanem átlagemberként éli a mindennapjait – írja a Blikk.

“A fődíj nagy mértékben megváltoztatta az életem, akkoriban hosszabb időre szabadságoltam magam, egyből otthagytam az állásom. Új életet kezdtem: lakást és autót vásároltam, családot alapítottam, született két fiam. Négy évig nem volt munkahelyem, abból éltem, ami a nyereményből maradt. Azóta – sajnos – már feléltem a milliókat, fedeztem belőle az életemet” – mesélte a lapnak a 47 éves családapa.

Bevallotta, régebben sem élt annyira fényűző életet, így nem rázta meg, hogy vissza kellett térnie dolgozni. “Túl vagyunk a milliomos korszakomon, polgári, normál életet élek. Hajdúszoboszlón dolgozom egy helyi, 4 csillagos hotelben vagyok felszolgáló egy éve” – árulta el Szatmári Béla, aki arról is beszélt, hogy az 50 milliós fődíj megkaparintása után boldog-boldogtalan odament hozzá az utcán, de még a mai napig is felismerik néha.

A Pókerarc után szerepelt még a Honfoglalóban, A Következő!-ben és a Géniuszban is, és – mint mondja – ma is bevállalna hasonló megmérettetést.

Kiemelt fotó forrása: imdb.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top