nlc.hu
Sztárok

Így él ma Cserey Gábor

A Legyen Ön is milliomos! egykori rekordnyertese a 40 millióról: „Pillanatok alatt elkopott”

Cserey Gábor 18 éve nyerte meg a fődíjat.

A 24 évvel ezelőtt indult Legyen Ön is milliomos!-nak egyetlen győztese volt a kvízműsor történetében. Cserey Gábor 2006-ban nyerte meg a 40 milliós fődíjat. A Blikknek most elárulta, mi lett az akkori főnyereménnyel, és hogyan él jelenleg.

Cserey Gábor

Cserey Gábor 2006-ban (b) és 2023-ban – Fotók forrása: RTL / Fókusz – videó (2023. július 26-i adás)

Leszögezte, semmiben nem változtatta meg őt és az életét a nyeremény. „Ugyanúgy élek ma is. Akkor sem volt olyan hatalmas összeg a 40 millió forint, hogy az ország 10 leggazdagabb embere közé tartozzak, tehát ugyanúgy dolgoztam a nyugdíjig” – mesélte a 74 éves vetélkedőnyertes, aki arról is beszélt, mire költötte a pénzt.

„Autóra, lakás- és nyaralótatarozásra, utazásra szántam, aztán pillanatok alatt elkopott” – vallotta be Gábor, aki ma már a nyugdíjas éveit élvezi, valamint a nagypapaságot. Az egykori nyertes – akit időnként még ma is felismernek – jelenleg is abban a budapesti lakásban él, mint a fődíj elvitelekor.

Cserey arról is beszélt a Blikknek, hogy lesújtotta Vágó István halála. „Tartottuk a kapcsolatot egy ideig, néha beszéltünk, (…) nem váltunk jó barátokká, inkább ismerősök voltunk” – emlékezett a műsorvezetőre.

A kvízkirály amúgy most is jelentkezne vetélkedőbe, de hiába próbálkozik, 74 évesen már nem látják őt szívesen, mondván, nem képernyőképes, s inkább a fiatalokat hívják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top