Életmód

Megereszkedett a bőröd? Nem kell azonnal kés alá feküdni!

Köztudott, hogy a bőrünk 30 éves korunk után lassan elkezd veszíteni a rugalmasságából, a feszességéből, mivel a korral csökken a bőrben található különböző típusú kollagén fehérjék termelődése és működése. Bármennyire is szeretnénk elkerülni, bőrünk megereszkedése sajnos egy természetes folyamat, azonban a jó hír az, hogy már nem csak szike által szerezhetjük vissza hangsúlyosabb kontúrjainkat.

Megereszkedett a bőröd? Nem kell azonnal kés alá feküdni!
Megoldás az ökobiológiában!

Az Esthederm kozmetikai márka, a NAOS vállalat részeként olyan termékeket állít a bőrünk szolgálatába, amelyeket a bőr természetes folyamatai inspiráltak. Ennek a megközelítésnek a középpontjában az ökobiológia áll, amely célja a bőr ökoszisztémájának hatékonyabb megóvása és a bőr természetes mechanizmusaink erősítése.

Az Esthederm legújabb ökobiológiai innovációja a megereszkedett bőrt éleszti újjá. Hihetetlenül hangzik, de az Esthederm újdonságai képesek stimulálni a bőr biológiai mechanizmusait és újraindítani a kollagén természetes termelődését a bőrben.

Megereszkedett a bőröd? Nem kell azonnal kés alá feküdni!
Mit is érdemes tudni a bőrünket feszesítő kollagénről?

A kollagének egymáshoz kapcsolódó komplex fehérje hálózatot alkotnak. Bőrünk különböző rétegeinek szerkezetében más és más típusú kollagének találhatóak, melyek eltérő tulajdonságaikkal mégis együtt felelősek a bőr megfelelő felépítéséért és működéséért, így befolyásolják többek között a bőr feszességének, vagy vízmegkötő képességének a mértékét.

Az epidermiszben, vagyis bőrünk felső rétegében található epidermális XVII. típusú kollagén fokozza a bőr ellenállását, és hozzájárul az epidermális megújulás minőségéhez.

A IV. és VII. típusú ún. rögzítő kollagének erősítik a sejtrétegek közötti kohéziót a dermisz és epidermisz között.

Az I. és III. típusú dermális kollagének pedig biztosítják a bőr tömörségét a dermiszben, vagyis a bőrünk alsóbb rétegében.

Ahhoz, hogy a megereszkedett bőr problémáját javítsuk, minden szinten serkenteni kell tehát a kollagének termelődését.

Megereszkedett a bőröd? Nem kell azonnal kés alá feküdni!Intensive Pro-Collagén+ krém és szérum

A fent említett kollagén típusok szintézisének serkentésével éri el az Intensiv termékcsalád két legújabb tagja, hogy bőrünk újra feszesebb, sűrűbb és ellenállóbb legyen.

A PRO-COLL+ technológiához kiválasztott biomimetikus hatóanyagok ugyanis megerősítik a bőr összes rétegében a kollagén- asszociált struktúrát és védelmi funkciókat.  Az epidermisz kollagénjeinek serkentése feszesebb és simább bőrfelületet eredményez. Az epidermisz – dermiszhez való horgonyzásában résztvevő  kollagének stimulálása a megereszkedéssel szemben teszi erősebbé és ellenállóbbá a bőrünket. A dermisz kollagénjei pedig tónusosabb, feszesebb és teltebb bőrért felelősek.

Mivel érik el az Esthederm új termékei a kollagének serkentését?

Biomimetikus, vagyis a bőr természetes komponenseivel hasonló peptidekkel, az ökobiológia segítségével. Pontosabban 3 biomimetikus peptidet (Palmitoil tripeptid-1, Palmitoil tetrapeptid-7) tartalmaznak, növényi cukorral (Xilóz), ezáltal stimulálják a bőr biológiai mechanizmusait és újraindítják a kollagén természetes termelődését a bőrben.

Neked ajánljuk, ha:

Úgy érzed bőröd megereszkedett, veszített a feszességéből, ezért szeretnéd, ha újra puhább és rugalmasabb lenne, megerősödne bőröd mechanikai ellenálló képessége.

Az Intensive Pro-Collagén+ krém és szérumot 2 hónapos intenzív programként javasoljuk használni, reggeli és esti rutinban is alkalmazva.

Megereszkedett a bőröd? Nem kell azonnal kés alá feküdni!
Intensive Pro-Collagén+ szérum

Minden bőrtípusra használható. Lifting hatású géles textúrával éri el az azonnali feszesítő hatást.
2 hónapos intenzív használat után a bőr feszesebbé válik, az arc kontúrjai definiáltabbak lesznek, a ráncok kisimulnak. 

Megereszkedett a bőröd? Nem kell azonnal kés alá feküdni!
*Termékhasználati teszt, bőrgyógyászati felügyelet mellett, 31 önkéntes/56 nap. 
PRO-COLL+ TECHNOLÓGIÁVAL és CELLULAR WATER TECHNOLÓGIÁVAL védett termék. 


Intensive Pro-Collagén+ krém

Használata normál, száraz és nagyon száraz bőrre javasolt. Finoman elteríthető gazdag krém, azonnali emelő hatást és puhaságot nyújt.
2 hónapos intenzív használat után a bőr feszesebbé válik, az arc kontúrjai definiáltabbak lesznek, újra láthatóvá válnak, a ráncok kisimulnak. 

Megereszkedett a bőröd? Nem kell azonnal kés alá feküdni!

*Termékhasználati teszt, bőrgyógyászati felügyelet mellett, 31 önkéntes/56 nap. 
PRO-COLL+ TECHNOLÓGIÁVAL és CELLULAR WATER TECHNOLÓGIÁVAL védett termék

Megereszkedett a bőröd? Nem kell azonnal kés alá feküdni!
Esthederm

Ökobiológia az esztétika szolgálatában. A szépség hosszútávú támogatása érdekében

A cikk tudományos hátterét dr. Hatvani Zsófia validálta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top