Életmód

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?

A Bioderma termékek legfontosabb küldetése megtanítani a bőrünket, hogy hogyan éljen, ahelyett, hogy kezelnénk. Termékcsaládjaikat ezért tudatosan úgy alakították ki, hogy a bőrproblémák kiváltó okait vették célba. A Sébium termékcsaládot, az egyik legelterjedtebb bőrprobléma megoldása hívta életre.

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?
Kombinált, zsíros bőr egyensúlyának fenntartása

A NAOS-nál,a Bioderma anyavállalatánál úgy gondolnak a bőrre, mint egy élő szervre, amely folyamatos kölcsönhatásban áll környezetével és alkalmazkodik ahhoz természetes, valamint hatékony mechanizmusainak köszönhetően.

Bőrünk tinédzser korunkban megváltozik. Zsírsavakban gazdaggá válik, aminek következtében mitesszerek és pattanások alakulnak ki, szinte folyamatosan. A problémát a faggyú túlzott mennyisége és faggyúban található komponensek megváltozott minősége okozza, ami miatt a bőrük sokkal hajlamosabb pattanások és egyéb bőrhibák kialakulására. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy felnőtt korára megszabaduljon ettől a problémától, így sokan felnőtt korban is küzdenek az aknés, kombinált, zsíros bőrrel. A fiatalok 80%-a, míg a felnőttek 40 %–a él tökéletlen bőrrel, ami nem csak bőrüket határozza meg, hanem az életminőségüket is. Hatással van a szociális és az érzelmi életünkre, és nem utolsó sorban az önbizalmukra is kihat.

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?
Megfelelő kezeléssel azonban elérhetjük, hogy zsíros bőrünk számára megteremtjük az egyensúlyt. A Sébium termékcsalád arctisztító- és arcápolási termékei pattanásokra hajlamos bőr igényeire lettek kifejlesztve. A teljes paletta lefedi a komplett arcápolási rutint, így például arctisztítókat kombinált, zsíros bőrre (habzó gél, micellás víz, stb.), bőrhibákat vagy foltokat korrigáló krémeket, és egyéb hidratáló készítményeket, szérumokat is tartalmaz.

A kombinált, zsíros bőr könnyen felismerhető a tág pórusokról, a fénylő, T-vonalban csillogó bőrről, akkor is, amikor éppen nem pattanásos. Ha ilyen a bőröd, alakíts rá ki megfelelő arcápolási rutint. A javulás nem megy egyik napról a másikra, hiszen a bőrünknek meg kell tanulni az egyensúlyt, de a rendszeresen alkalmazott rutin idővel meghozza a várt eredményt.

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?
A megfelelő rutin kialakításához érdemes bőrgyógyász vagy gyógyszerész segítségét kérni, de az alapokat már egyedül is elkezdheted.

Az első és legfontosabb lépés a tisztítás. Erre reggel és este is szükséged van, még akkor is, ha nem sminkeltél.

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?
Sébium H2O arc- és sminklemosó micellás víz

A Sébium H2O egy speciális arc- és sminklemosó micellás víz kombinált, zsíros bőrre, tiszteletben tartja a bőrünk természetes védekezőképességét, hogy az arctisztítás során teljeskörű védelmet nyújtson még a legérzékenyebb bőrűek számára is. DAF komplex szabadalmának köszönhetően növeli a bőr toleranciaküszöbét.

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?
Sébium Gel Moussant habzó gél

A Sébium Gel Moussant habzó gél kíméletesen tisztít, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt: meggátolja a bőrhibák kialakulását a FluidactivTM faggyúkorrigáló technológiának köszönhetően, amely biológiailag szabályozza a faggyú minőségét.

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?
A Sébium Gel Moussant actif
ezt válaszd, ha miteszeres, aknéra hajlamos a bőröd, eltömődött pórusokkal

A Sébium Gel Moussant actifot kifejezetten pattanásos bőrre fejlesztették ki. A bőrhibák okaira és következményeire egyaránt hat, miközben tiszteli a bőr ökoszisztémáját. A habzó formula kíméletesen tisztít, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt: felszabadítja az eltömődött pórusokat és csökkenti a bőrhibákat. Az AHA és BHA savaknak köszönhetően több mint egyszerű tisztító. Formulája egyszerre tiszteli az aknéra hajlamos bőrt, és hatékony a bőrhibákkal szemben. Tökéletes választás a serdülőkori első bőrhibák megjelenésétől kezdve.

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?
Hetente érdemes bőrradírt is használni a még jobb eredmény érdekében.

Kiegészítésként alkalmi bőrmegújítás céljából Sébium Pore refinert is használhatsz. Ez a bőrgyógyászati korrekciós kezelés, finomítja a kitágult pórusokat, valamint javítja a bőr textúráját. Kitűnően használható sminkalapként.

Túl érzékeny lett a bőröd vagy nagyon kiszáradt az aknés kezelés hatására? Akkor válaszd a Sébium Sensitive-t vagy a Sébium Hydra-t.

Sébium Sensitiveezt válaszd, ha mitesszeres, aknéra hajlamos a bőröd, eltömődött pórusokkal

A Bioderma kifejlesztette az első bőrápoló krémet a kezelések hatására meggyengült, érzékeny, pattanásos bőrre. A Sébium Sensitive nyugtatja és hidratálja az érzékeny pattanásos bőrt, megszünteti a pattanásokat.

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?
Sébium Hydra

Hidratáló és nyugtató hatású kompenzáló kezelés a bőrgyógyászati kezelések következtében meggyengült, kiszáradt és irritált aknés bőr számára. Kifejezetten a bőrgyógyászati kezelések ideiglenes mellékhatásainak biológiai ellensúlyozására készült.

Évente 4x -évszakváltáskor-érdemes egy hónapos kúrával megújítani a bőrünket. Ehhez a Sébium Night Peel -t javasoljuk, kijavítja a már kialakult bőrhibákat, kíméletes hámlasztó hatása révén enyhíti és finomabbá teszi a bőr textúráját.

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?
Személyes kedvenc csak felnőtteknek!

Sébium Szérum – Bőrhibák elleni koncentrátum

A Sébium szérum csökkenti a bőrhibákat és megakadályozza azok kiújulását. Hidratálja és erősíti a bőrt, gyorsan összehúzza a kitágult pórusokat, csökkenti a pattanásos tüneteket és az utánuk maradó hegeket. Ezen felül az idővel kialakuló felszíni ráncokat is kisimítja.

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?

Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?Szeretnéd, hogy a bőrproblémád többé ne jelentsen problémát?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top