nlc.hu
Életmód

Megható, mit tett ez a házaspár egy idegen esküvőn!

Megható, mit tett ez a házaspár egy idegen esküvőn!

Az idegen házaspár önzetlenül és rendkívül megható kedvességgel sietett az esküvőn pánikoló menyasszony és párja segítségére.

Mexikó tengerpartján kelt egybe egy pár, akik csaknem egy éven keresztül tervezték az utat és a helyszínt, és alig várták, hogy elérkezzen végre a nagy nap. Az esküvő azonban nem várt fordulatot tartogatott Shannon Jackson és Calivé számára.

„Hihetetlenül izgatottak voltunk, amikor felfogtuk, hogy ott vagyunk a helyszínen és  igen, végre tényleg megtörténik, végre tényleg egybekelünk” – emlékszik vissza Jackson, aki azt is elmesélte, hogy mindketten könnyekig hatódtak az eskü kimondása után, annyira megérintette őket az esemény. A váratlan pánik akkor tört ki rajtuk, amikor a gyűrűk átadására került a sor. Hiába keresték ugyanis azokat, egyszerűen nem találták egyiket sem, teljesen nyoma veszett az ékszereknek. „Ott álltunk mind, az esküvőszervező, mi, az eskető, valaki visszafutott a szobánkba is, hogy talán ott maradtak, de hiába, nem találtuk sem ott, sem a fotós hátizsákjában vagy más helyen, ahol körbenéztünk” – idézik fel a történteket. 

Ezalatt persze egyre csak nőtt a bámészkodó tömeg, akik a strandon megálltak, hogy végignézzék az esküvőt. Egy argentin házaspár volt a nézelődők közül, aki megsajnálta az egyre kétségbeesettebben kapkodó fiatal párt, odalépett és megkérdezte, mi a baj, miben tudnak segíteni. Amikor pedig kiderült számukra, hogy mi a pánik oka, egy nagyon magható gesztussal oldották meg a helyzetet: felajánlották gyűrűiket a ceremónia erejéig, és láss csodát, még a méretük is megfelelőnek bizonyult. 

„Rendkívül hálásak vagyunk! Soha nem fogjuk tudni eléggé megköszönni ezt!” – áradozott a történtekről az ifjú pár, akik aztán végül megtalálták állítólag az eredeti gyűrűket is. Az egyik táska kis zsebében voltak, mely végig ott volt velük a parton…

Forrás: cnn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top