nlc.hu
Életmód
Alföldi Róbert megemlékezése Tompos Kátyáról

Gyászol Alföldi Róbert: „Az angyalok nem sírnak, zokognak”

Alföldi Róbert szívbe markoló módon emlékezett Tompos Kátya halála alkalmából.

A pénteken, 41 éves korában elhunyt Tompos Kátya színésznő évek óta küzdött rákbetegségével, ami csak pár hete derült ki. A Jászai Mari és Junior Prima-díjas színésznő kezelésére gyűjtés indult, tegnapra pedig össze is gyűlt a pénz külföldi kezelésére.

Tompos Kátya

Tompos Kátya színésznő énekel a Like a rolling stone koncerten a 11. Ördögkatlan Fesztivál második napján Nagyharsányban 2018. augusztus 1-jén (MTI Fotó: Sóki Tamás)

Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház volt igazgatója

hivatalos Facebook-oldalán búcsúzott kolléganőjétől, nagyon szomorú sorokkal.

“KÁTYENKA – mindig így hívtalak, most sem máshogy… próbálok itt szép, méltó nekrológot írni Rólad, de az úristennek sem megy… Annyi minden lesz újra valóságos a múltból, és annyira kevés mégis ahhoz, ami történt. Minden semmi ahhoz képest, hogy meghaltál, édesem. De itt van előttem, ahogy a József Attila Színház művészbüféjében megkérdeztelek, nem tudom már mikor, hogy jönnél-e a Bárkába. És jöttél… és ahogy így jönnek elő az évek, a közös évek, emlékek, rájöttem, hogy az elmúlt 20 év legfontosabb pillanataiban, időszakaiban ott voltál” – írta Alföldi.

 

Szövetséges voltál. Erről persze soha nem beszéltünk, de így volt. Köszönöm. És persze, hogy Elizát is… köszönöm… tegnap játszottuk… de jó, de jó, hogy ma nem…

Hullámokban tör rám a fájdalom. Hullámokban tör rám a sírás… nem értem én ezt a világot… itt valami nem stimmel …nézek ki az ablakon.

Ömlik az eső. Az angyalok nem sírnak. Zokognak – búcsúztatta kollégáját bejegyzésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top