nlc.hu
Életmód
Elárverezett panellakásból virágzó őstermelői vállalkozás

„Minden nap egy új kezdet!” – Egy bedőlt hitel és egy otthon elárverezése után Tina ma már az ország egyik legjobb fürjternyésztője

Tina negyvenéves koráig Budapesten élt, és bolti eladóként dolgozott. Aztán jött a sokk: devizahitele bedőlt, a lakását elárverezték. Lányával és három kutyájával került utcára. Gyerekkel és ennyi állattal szinte lehetetlen albérletet találni a fővárosban, Tinának sem sikerült. Talán ez volt a szerencséje, mert az élet így a festői szépségű Csobánkára vezette. Ott lett nagy kert a kutyáknak, veteményes az első paradicsomoknak. Innen indultak. Nem sokkal később már 20 féle paradicsomot termesztett, és nem tudott eleget termelni, mert annyian keresték az áruját. Ekkoriban jöttek a fürjek is. Először csak hobbiból harminc darab, ma már ötezernél tartanak. Tina hét éve még azt sem tudta, mi az a kerti munka, vagy hogy néz ki egy fürj, ma viszont már fél ötkor talpon van, hogy aztán késő estig dolgozzon szeretett birtokán. Minden nap egy új kezdet: Tina már eszerint éli az életét.
Tina a paradicsomokat locsolja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top