nlc.hu
Életmód
Égési sérülés tűzbe dobott aerosolos palack miatt

Pillanatra nem figyelt oda, teljesen megégett a kisfia

Egy másik gyerek tűzbe dobott rovarirtó sprével akarta feldobni a bulit – kegyetlen égési sérülés lett belőle.
Robbanás utáni lángok

A 10 éves Joey pár méterre ült, amikor egy másik gyerek gyúlékony rovarriasztó sprét dobott a tűzbe, a hétvégi bulin. Joey édesanyja, Kayla a házban volt, amikor

meghallotta a sikoltozást.

„Mindenki kirohant, Joey pedig elfutott. Láttam, hogy az arca teljesen feketére égett. Nagyon megrémültem és azt kiabáltam: Hívd a 911-et!”

– idézte a rémült anyukát a Metro. A kisfiú ruháját úgy sikerült eloltani, hogy egy felnőtt rávetette magát, testével fojtva el a lángokat. A testszerte elszenvedett súlyos égési sérülés miatt Joeyt mentőhelikopterrel vitték kórházba ahol súlyos belső égési sérülései miatt lélegeztetőgépre kötötték – Joey testének egynyolcada égett meg.

 

Ehhez képest csoda, hogy csak egy hétig volt kórházban,

mielőtt hazaengedték. „Felismerhetetlenül került be, de két héten belül már a régi önmagára hasonlított” – mondta Joey anyukája. Bár a fiú bőrét még hegek borítják, jó eséllyel csak a nyakán és a fülén maradnak majd látható sebek. Emellett pedig élete végéig fényvédő krémet kell használnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top