nlc.hu
Életmód
Személyesen kérne bocsánatot a karateedző

Személyesen akar bocsánatot kérni a felrúgott kisfiútól a karateedző

Megszólalt A. Tibor, a botrányt okozó karateedző, aki az előre befizetett nyaralásáról üzente, hogy áll a felelősségre vonás elé, és személyesen tervez bocsánatot kérni a felrúgott kisfiútól.

A szolnoki kalandparkban történt gyerekbántalmazás napok óta lázban tartja az országot. A. Tibor jelenleg egy előre befizetett nyaraláson vesz részt, ahol az ATV érte utol.

Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre

– nyilatkozta, hozzátéve, hogy próbálja valahogy jóvátenni a történteket. Elmondta, tervezi, hogy személyesen kérjen bocsánatot a fiútól, és úgy látja, a fiú édesanyja is nyitottnak mutatkozik erre.

A másik oldalon, a gyerekvédők figyelmébe ajánlom: van egy gyermek, az pedig az én gyermekem. Ilyen értelemben szeretném – nem kifogásolva a rám mért büntetést, és nem kifogásolva a rám mért népharagot – őket megvédeni azoktól a méltatlan támadásoktól és üzenetektől, amelyeket kapunk

– üzente, és elmondta, hogy áll a felelősségre vonás elé.

Kalandpark

Részlet a szolnoki kalandparkban készült felvételből

Az ATV-nek ügyvédek elmondták, hogy a férfit a tettéért elítélhetik súlyos testi sértés kísérlete miatt, és az ügy minősített esetnek számít, mivel az áldozat a bűntett elkövetésének pillanatában kiskorú volt. Ezért akár 3 éves börtönbüntetést kaphat. Emellett a kiskorú veszélyeztetése is felmerülhet, mivel a kisfiú a férfi gondjaira volt bízva.

Friss hír az is, hogy az edző egyik volt tanítványa állítja, a karateedző megerőszakolta őt.

FRISSÍTÉS!

A karateedző közben az RTL-nek is interjút adott. Az interjúban hasonló információkat közölt, mint az ATV-nek, de emellett azt is elmondta, hogy sajnálja, hogy elvesztette Orbán Viktor bizalmát, és tagadja, hogy ezt az esetet leszámítva bántalmazó lenne. Feljelent mindenkit, aki rágalmazza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top