nlc.hu
Életmód
Országgyűlési képviselő mentegeti a karateedzőt

Pócs János a gyerekrugdosó karateedzőről: „Volt egy gyenge pillanata, mint bármelyikünknek”

A kormánypárti országgyűlési képviselő szerint a gyerekbántalmazó férfi nem véletlenül kapott korábban annyi kitüntetést.
Pócs János

Az ATV-nek nyilatkozott a fideszes Pócs János jászberényi országgyűlési képviselő a gyerekbántalmazó karateedzőről. Pócs elismerte, hogy a szolnoki kalandparkban elkövetett tett védhetetlen, de az ismeretei szerint a férfival soha korábban semmilyen probléma nem volt – szúrta ki a Telex.

Volt egy gyenge pillanata, mint bármelyikünknek

– mondta.

Pócs a riportban arról is szót ejtett, hogy „nem véletlen, hogy a férfi megyei-, városi-, állami kitüntetéseket kapott, 35 év alatt 500 gyereket nevelt fel, köztük olimpikonokat”.

Az országgyűlési képviselő által emlegetett kitüntetéseket egyhangú döntéssel vonta vissza a héten a férfitól a jászberényi önkormányzat. Az esetet még Orbán Viktor is elítélte, az edzőt pedig fájdalommal töltötte el, hogy csalódást okozott a miniszterelnöknek.

A Magyar Karate Szövetség eltiltotta az edzőt a további tevékenységétől. Az eset óta korábbi tanítványai is vádolják a férfit, sőt az egyikük azt állítja, hogy a férfi megerőszakolta. Az edző be akarja perelni a rágalmazóit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top