nlc.hu
Életmód
Imádják a nők a zsebre tett kezű török sportlövőt

„Szuper szexi ez a pasi” – imádják a nők a török sportlövőt, aki zsebre tett kézzel lőtt az olimpián

Olyan lazán lőtt Yusuf Dikec a párizsi olimpián, mint ahogy a filmek profi bérgyilkosai szokták kiiktatni az áldozataikat. Az 51 éves nyugalmazott rendőrt azóta számtalanszor mémesítették, imádják a nők, és azt is elárulta, hogy nem a lazasága miatt lőtt zsebre tett kézzel.

Speciális felszereléssel, rendkívül feszülten szokták célra emelni fegyverüket a sportlövők, épp ezért volt feltűnő, mennyire más volt a török Yusuf Dikec, aki csak odasétált, és a sima szemüvegében, zsebre tett kézzel lőtte el magát az ezüstéremig.

A férfi elképesztő sztár lett, a török James Bondnak is hívják. Elmondta, azért nem viselt speciális felszerelést, mert a legtöbb lövésszel ellentétben nem egy, hanem két szemmel lő, és mindig is csak a saját szemüvegét használta gyakorláskor – írja a Bors.

Yusuf Dikec

Yusuf Dikec, az olimpiai ezüstérmes török sportlövő (fotó: Adem Kutucu/Anadolu via Getty Images)

Dikec azt is elmesélte, hogy a zsebre tett kéz nála nem a lazaság jele, ez a póz nála a megfelelő egyensúly megtalálásáról szól, és nem mellékesen komfortosan érzi magát így.

A férfiról készült fotók és videók alatt a nők elárasztják a kommentszekciót, Yusufnak máris rengeteg rajongója akadt. „Szuper szexi ez a pasi” és „Engem is célba vehetne” – ez csak néhány idézet a sokból. Azt nem tudni, hogy a rajongóknak mennyi esélye van, ugyanis a sportember a magánéletéről nem szokott nyilatkozni. Ami biztos: szereti a macskákat és utazni is szeret.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top