Főtt kukoricás fagyival rukkolt elő egy balatoni cukrászda

F.C. | 2024. Augusztus 06.
A hekk és a sajtos-tejfölös lángos ízű jeges nyalat után egy újabb extrém ízűt alkottak meg.
nyertes fagylalt

Fagyi forradalmat indított a Balatonnál ifjabb Pálfi Attila, akinek különleges ízesítésű fagylaltjaiért akár Szegedről is útra kelnek a turisták. Legfrissebb újítása a főtt kukorica ízesítésű fagyi – számolt be a sonline.hu.

Extrém fagylaltnak számít még a balatonmáriafürdői Vitorlás fagyizó kínálatában a sajtos tejfölös lángos ízű, amit a 10. Balaton Fagyija versenyen különdíjjal jutalmaztak. “Aztán felmerült bennem, hogy még mi lehet ennél is extrémebb, ezért idén a 11. Balaton Fagyija versenyre csináltam egy hekk fagyit. Ez nagyon megosztó lett” – mesélte a portálnak ifjabb Pálfi Attila.

A különleges ízek sorát erősíti még a mentás-uborkás fagyija is, amely tavaly a közönségdíjat vitte el az Év fagyija versenyen. “Balatoni ízeket szerettem volna a fagyiba és mivel szerettem volna újat kitalálni, jött az ötlet, hogy legyen lángos, hekk és főtt kukorica ízű fagyim” – indokolta a fiatal cukrász, aki elárulta, hogy a különleges fagyik rengeteg embert vonzanak a fagyizójába, a sajtos-tejfölös lángos fagyiját kimondottan imádják.

Pálfi Attila amúgy az édesapja által üzemeltetett Florida fagyizó mellett nyitotta meg a saját üzletét. A Vitorlás fagyizó idén tavasszal már a harmadik szezonját kezdte

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Exit mobile version