nlc.hu
Életmód
Visszatér a Bedeco kakaó

Visszatér a ’80-as évek slágerterméke, a Bedeco kakaó

Újra a boltok polcain!

„Mi az, amit iszol? – Bedeco.” – így szólt a híres magyar kakaó szlogenje, amely a rendszerváltás előtti időkben generációk napjait aranyozta be a fülbemászó reklámjaival, összehasonlíthatatlan ízével és jellegzetes csomagolásával. A rendszerváltás után a nyugati márkák elárasztották a piacot, és a Bedeco már nem tudott velük versenyre kelni. Többszöri koncepciófrissítés és tulajdonosváltás után 2016-ban végleg eltűnt a kakaó a boltok polcairól. 

A márka eltűnése után viszont megmaradt a gyár Zircen, és ott idővel étrend-kiegészítő termékeket kezdett el gyártani a Nutriversum. Most e márka égisze alatt visszatér és újra megvásárolható lesz a Bedeco kakaó. A megjelenés és az íz hajaz a régi időkre, összetételben viszont frissítésre került a termék. A piaci igényeknek megfelelően egy light verzióban tér vissza gyerekkorunk kedvenc kakaója. 

“Régóta tervben volt, hogy kezdünk valamit a Bedeco márkanévvel. (…) Úgy döntöttünk, hogy visszahozzuk a régmúlt kedvenc kakaóját, csak egy olyan köntösben, ami egyezik a Nutriversum egészségtudatos értékeivel” – mondta el Fetter Ármin marketing-vezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top