3 hónap alatt 20 kilót fogyott az anyuka, elmondja, hogyan

CS.Á. | 2024. Augusztus 17.
Látványos átalakuláson ment át az anyuka. Azt mondja, titkának két pillére van.

Lauren Hamilton mindössze 3 hónap alatt fogyott 20 kilót, ez pedig igazi inspirációként szolgál mindazoknak, akik hozzá hasonló cipőben járnak és szeretnének leadni súlyukból. Az anyuka Tiktokon osztja meg sikertörténetét, ahol azt is elmondta, hogyan sikerült elérnie ezt a látványos változást.

Mint mondja, az eredmény egyszerű, de hatékony recepten alapul: egészséges táplálkozás és több fizikai aktivitás. Naponta 20 000 lépést tesz meg aktív napjain, míg a pihenőnapokon is 10 000 lépést sikerül megvalósítania. Táplálkozásában nagy hangsúlyt fektet a grillzöldségekre, például paprika, paszternák, édesburgonya és répa, mindezt rizzsel, garnélával és rukkolával tálalja.

Reggelire változatosan étkezik: tojást fogyaszt füstölt lazaccal vagy zabkását banánnal és mogyoróvajjal. Ebédre pedig pirított, magvas bagelt eszik túróval, salátával és omlettel, míg nasizásra egészséges alternatívákat választ, például zöld olívabogyók, sajtok, almaszeletek.

Lauren korábban nehezen tudott ruhát vásárolni magára, nem szívesen nézte meg a lányával közösen készített fotókat sem, de most már büszkén áll a kamera elé. TikTok videójában elmondja, hogy a fogyás titka két dologban rejlik: étrendváltozás és mozgás. Azt pedig külön hangsúlyozza, hogy a mindehhez sem edzőteremre nincs szükség, sem pedig arra, hogy minden finom falatot megvonjunk magunktól. A legfontosabb őszerinte a kitartás. 

via

Exit mobile version