nlc.hu
Életmód

Cambridge diéta

38 kilót dobott le a koszorúslány, miután meglátta magát az esküvői fotókon

Szinte sokkot kapott, amikor szembesült a valósággal.

Gyorsan fogyókúrába kezdett a nő, miután szembesült saját kinézetével testvére esküvői fotóin. Ashleigh Bell szerint a fotó, amely múlt júliusban került ki a Facebookra, megváltoztatta az életét.

38 kilót fogyott a nő

Képünk illusztráció. Fotó: unsplash

A 32 éves nő teljesen kikészült a fotótól, amin úgy nézett ki, mintha terhes lett volna. „Nem akartam hinni a szemeimnek, amikor betaggeltek a Facebookon” – mondta. Ashleigh már előtte is szeretett volna megszabadulni fölösleges kilóitól, de valahogy sohasem találta meg a motivációt hozzá, még akkor sem, amikor például a rendszeres mozgás már a nehezére esett.

Az ösztönző kép posztolása óta 38 kilót fogyott, jelenleg 77 kg-t nyom. Ahelyett, hogy naponta több mint 4000 kalóriát fogyasztana, Ashleigh most napi háromszor eszik kismennyiségű és egészséges ételeket.

Eleinte persze éhezni is próbált, de belátta, ezzel nem sokra megy. Most a Cambridge Weight Plan 1:1 diétáját követi, amit egy biokémikus, Dr. Alan Howard fejlesztett ki. Mivel a diéta nagyon alacsony kalória bevitellel jár (úgy 450-600 kcal/nap), 12 hétnél tovább nem ajánlatos végezni. A folyamat során végig támogatnak a szakemberek. A diéta több lépésből áll: felkészülés, fogyás, stabilizálás és súlymenedzsment.

(Foorás és fotók)

Még több fogyókúra

 

.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top