nlc.hu
Életmód
L.L. Junior megszólalt a rendőrségi kiszállásról

L.L. Junior megszólalt az állítólagos rendőrségi kiszállásról

Miközben a rendőrség megerősítette az intézkedést tényét, a rapper nem tud az eljárásról.

L.L. Junior szombat hajnalban úgy viselkedett a volt barátnőjével, Dárdai Blankával, hogy a 25 éves énekesnő kétségbeesésében a rendőrségtől kért segítséget – írtuk reggel a story.hu értesülései alapján.

Az egyik szomszéd a lapnak arról számolt be, hogy a rapper hajnalban feldúltan jött ki a házból, később pedig egy rendőrautó jelent meg. A Pozsonyi utcai ház egy másik lakója pedig azt nyilatkozta, hogy dulakodott a művészpár, ezért hívta ki Dárdai Blanka a rendőrséget.

A Blikk megkereste a rendőrséget, ahol megerősítették, hogy valóban történt intézkedés és eljárás is indult magánlaksértés miatt. „A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást, gyanúsítotti kihallgatás az ügyben eddig nem történt, személyi sérülés nem keletkezett” – válaszolta a lap megkeresésére a rendőrség.

A lap érdeklődött a rappernél is, aki kérdésükre azt mondta, nem tud semmiféle rendőrségi intézkedésről. „Fogalmam sincs, mi ez az ügy. Majd munkanapon, az ügyvédemmel együtt utánajárok, miről van szó, de nem tudok róla, hogy eljárás folyna ellenem” – tette még hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top