80 kiló mínusz és a 12 milliónyi plasztika modellt csinált a kozmetikusból

Vad Rózsa | 2024. Augusztus 20.
Nagy fogyás után elképesztő átalakuláson ment keresztül a korábban 150 kilós angol nő.

Natalie King cornwalli kozmetikus régi képei alapján ma már szinte felismerhetetlen, nem akarjuk elhinni, hogy ugyanaz a személy. Natalie majdnem 80 kg-ot fogyott, és 31 000 fontot fektetett be plasztikai sebészetbe. A nagy fogyás mellett mellnagyobbításon és arcplasztikán is átesett. „Körülbelül 15 éve kezdtem el szorongani – a súlyom miatt.

 

Nem szálltam ki a kocsiból az iskola kapujában, és tavalyig soha nem voltam iskolai előadáson” – mondta a Daily Mailnek.

„A gyerekek arca felragyogott, amikor megláttak, a szemük elkerekedett, mutogattak rám. Elképesztő volt.

Fiatalabb koromban körülbelül 12 hónapig glamour modellkedtem. Inkább hobbi volt, mint bármi, de nagyon élveztem. Elmentem londoni ügynökségekhez fotózásra, és fel akartak venni, de aztán megszületett a legidősebb lányom, és feladtam” – mondta. Natalie hat gyermekes édesanya, aki

minden terhessége után egyre csak hízott:  

napi hat fánkot evett, mellette pedig csokoládét és chipset is. “Fájt az oldalam, az orvos azt mondta, elzsírosodott a májam és epekövem van. Fennállt a szélütés veszélye, és a súlyom miatt ízületi gyulladás volt a térdemben. Egészséges akartam lenni a gyermekeim miatt. A férjem úgy szeretett, ahogy voltam, de nagyon boldogtalan voltam” – mondta. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor már a hátaslovaira sem tudott felülni, így el kellett adnia őket.

Amikor Natalie júniusban elérte a kitűzött 80 kilós fogyást,

Roy felajánlotta, hogy fizet egy mellnagyobbításért. „Úgy döntöttem, hogy megcsinálom a melleimet, mert szeretném újra a legtöbbet kihozni magamból.

Most visszanyertem a testem, szeretném újra kihozni magamból a legtöbbet. Évekig nem viseltem sminket, mert nem gondoltam volna, hogy ettől jobban nézhetek ki. A hajam mindig zsíros lófarokban volt, nem érdekelt, hogy milyen ruhát viselek, amíg rám jöttek. Szeretném újra kipróbálni a modellkedést, most, hogy visszanyertem az önbizalmamat. Nem kell többé bujkálnom” – lelkendezett Natalie.

Exit mobile version