nlc.hu
Életmód

Kondizás helyett a gyerekeit emelgetve fogyott 45 kilót

Súlyzózás helyett a gyerekeit emelgette, 45 kilót fogyott az anya

A 26 éves édesanya a második gyereke megszületése után kezdett otthoni testmozgásba, és rengeteg kilótól megszabadult.
Cassie Morrison, aki gyerekeit emelgetve fogyott le

Cassie Morrison két évvel ezelőtt elhatározta, hogy változtat az életmódján: lecserélte a mintegy 5000 kalóriás étrendjét, és elkezdett keményen edzeni. Kitartása meg is hozta az eredményt: 108 kilóról 64-re fogyott.

Ám a 26 éves anyuka nem mindennapi módon oldotta meg a rendszeres testmozgást: mivel nem engedhette meg magának a drága edzőtermi bérletet, otthon kezdett sportolni. De még rendes súlyzói sem voltak, ezért a gyerekeit emelgette kondizás gyanánt.

@cassie.morrisonx Couldn't agree more with this audio!🙌 I'll show my kids what hard work and determination looks like!💪 #weightloss #weightlosstransformation #weightlossmotivation #weightlossprogress #weightlossjouney #viral #fitness ♬ original sound - Lauren Glaze

A kétéves Rubie és a négyéves Broden nélkülözhetetlenek voltak a hihetetlen fogyásban és az izomépítésben. A sajátos megoldással becslése szerint ezer fontot, csaknem 450 ezer forintot spórolt. „A gyerekeim imádják, hogy bevonom őket az edzésekbe. Imádnak csatlakozni, így hetente többször is sort kerítünk erre.”

Ahogy Cassie haladt az edzésekkel, egyre jobban tudta terhelni magát, és következetesen, minden egyes testrészét megdolgoztatta. Még egy rudat is felszerelt a garázsban, hogy kipróbálja a rúdfitneszt. 

Itt pedig megnézheted az átalakulását:

@cassie.morrisonx 2 years ago today, I was so proud of myself, as I had lost a whole 30lbs! I still had a lot of weight to lose, but I was so happy with my progress. 💪 2 years on, I am now just 1lbs off hitting my 100lbs weight loss goal!🥰🥰 not only am I a physically different woman, I am Soo much stronger mentally! I know what I'm capable of, and I'm not stopping here💪🙌 #weightlossmotivation #motivation #diet #weightlosstransformation #viraltiktok #trending #viralvideo #weightlosscheck #consistency #fyp #foryou ♬ original sound - 𝗠𝗼𝘁𝗶𝘃𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻

„Az emberek alábecsülik, mennyire hasznos, ha egyedi edzéseket találunk ki, és mennyi mindent lehet otthon csinálni” – adott biztatást másoknak a fiatal anya.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: TikTok/cassie.morrisonx)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top