Kemoterápiáról ment a premierre a Baywatch egykori színésznője, Nicole Eggert

nlc | 2024. Augusztus 31.
Egy új dokumentumfilmben a Baywatch számos szupersztárja megszólal. Nicole sem tett lakatot a szájára.

Idén januárban érkezett a hír, hogy a Baywatch egykori szereplőjénél mellrákot diagnosztizáltak. Az 52 évess Nicole Eggert a People magazinnak akkor elmondta, hogy  2. stádiumú mellráktól szenved. A színésznő alig 3 hónap alatt rengeteget hízott, majd iszonyú fájdalmat érzett a mellében. “Kezdetben azt hittem, hogy ez a menopauza, de egy ponton olyan erős volt a fájdalom, hogy elmentem az orvoshoz. Hosszasan vártam a vizsgálatokra, mire kiderült, hogy ez rák”– nyilatkozta akkor.

Nicole Eggert a Baywatch sorozatban. (fotó: Profimedia)

A színésznő melléből eltávolították a daganatot, és hosszú kemoterápiás kezelésen vett részt idén tavasszal. Ekkor borotválta le a haját is.

Eggert most nem a betegsége kapcsán került a lapokba, hanem egy új dokumentum sorozat miatt. Erika Eleniak, Carmen Electra és ő is azok közé tartoznak, akik szerepet vállalták az “After Baywatch: Moment in the Sun” című doksi elkészítésében.

Nicole Eggert 2024 nyarán. (fotó: Profimedia)

A négyrészes sorozatot augusztus 28-án mutatták be az Egyesült Államokban, és az egykori sorozat női szereplői vallanak benne nemcsak a forgatási viszonyokról, hanem az azt követő időszakról is. “Új interjúk a szereplőkkel, soha nem halott történetek, részletek. És végre őszinte beszéd arról, hogy milyen is volt beleragadni egy olyan világba, ahol a külső megjelenés volt a legfontosabb mérce, és persze az, hogy ki, mennyire szexi”- írják a külföldi lapok a sorozatról.

Nicole egy csinos, vidám ruhát választott a bemutatóra!

@mickmicknyc ‘Baywatch’ Star Nicole Eggert making rounds in NYC promoting her new 'After Baywatch' docuseries 🎬🥰 #baywatch #nicoleeggert #nyc #filming #celebrity #pamelaanderson ♬ original sound - BaywatchTV
Exit mobile version