nlc.hu
Trend

Erika Eleniak napjainkban

Felismerhetetlenül néz ki a Baywatch egykori bombázója, Erika Eleniak

Ma már szinte biztosan elmennél az utcán az 54 éves Erika Eleniak mellett.

Bár az első filmszerepét még kiskamaszként, az E. T., a földönkívüli című filmben játszotta el, később pedig modellkarrierbe kezdett, a világhírnevet kétségkívül a Baywatch hozta meg Erika Eleniak számára. A színésznő 1989-től három évadon át alakította Shauni McClain szerepét a sorozatban és máig is innen emlékeznek rá a legtöbben. 

Erika Eleniak

1989-ben, a Baywatch sztárjaként (Fotó: Profimedia)

Az 54 éves színésznő jó ideje már csak elvétve forgat és ritkán jelenik meg nyilvános eseményeken. Néhány éve a spiritualitás felé fordult, és ebben a témában készít podcasteket, Spiritual Alchemy with Erika címmel. Férjével Roch Daigle-lel és 18 éves lányával, Indyannával Kaliforniában, egy csendes kertvárosi környéken él, a paparazzók azonban még mindig meglátogatják olykor. Az alábbi galériában látható lesifotók néhány napja készültek róla, amikor épp a karácsonyi dekorációkat pakolta el, majd elindult kutyát sétáltatni. Te felismernéd még, ha szembejönne az utcán? 

Erika Eleniak
Megnézem
Összes kép (4)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top