nlc.hu
Sztárok

Carmen Electra akkor és most

Mi lett veled, Baywatch-lány? Teljesen eltűnt az 51 éves Carmen Electra

Előnytelen képen illusztrálták, hogyan fest most Carmen Electra. Oké, hogy nincs mindig a topon, de muszáj ezt így kiemelni?
Carmen Electra

„Már csak árnyéka egykori önmagának a 90-es évek szupersztárja” – írták a Carmen Electráról készült legfrissebb fotóhoz. Mondjuk mindenkiről készülhetnek előnytelen fotók, ami fontos, hogy azt is mutassuk meg, amikor az illető topon van! Electra, aki tavaly lett 50 éves, augusztus első napján üldögélt álmosan, kócos hajjal egy lépcsőn, arra várva, hogy megérkezzen érte az az autó, ami a forgatásra szállítja.

A Tara Patrick néven született színésznő 1997-től szerepelt a Baywatch sorozatban, de láthattuk a Horrorra akadva-filmekben is.

Electra 2018-ban forgatott utoljára, ám idén újabb szerepet kapott az 1997-ben készült Good Burger folytatásában.

Első férje Dennis Rodman volt, igaz, csak egy évig (1998 és 1999 között) voltak házasok. 2003-ban ment feleségül Dave Navarro zenészhez, akitől 2007-ben vált el. Bár nem volt a férje, de élettársa volt négy évig Rob Patterson is.

Kezdetektől a legfrissebb fotóig – ​Így változott Carmen az évek alatt

Carmen Electra
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top