Sztárok

Így néznek ki most a Baywatch egykor szexszimbólumnak számító sztárjai

Egyetlen sorozat sem volt a televízió történetében, aminek több imádott szexszimbólumot köszönhet a világ, mint a Baywatchnak. Ha a sztorikat nehéz is visszaidézni, a fürdőruhás csajokat és pasikat annál könnyebb. Vajon hogy néznek ki most, és mi történt velük az elmúlt két évtizedben?

Erika Eleniak (Baywatch név: Shauni McClain)

Amikor még Pamela Anderson nem érkezett meg a sorozatba, a Baywatch legimádottabb nő szereplőjét Erika Eleniaknak hívták. Csak két évet töltött David Hasselhoff mellett, mégis örökre beírta magát egy generáció férfijainak álmai közé. Máig színésznőként dolgozik, de az egyetlen emlékezetes alakítása a Baywatchon kívül az volt, amikor sztriptízelt a tortából kijövet a Steven Seagal-féle Úszó erődben. 2006-ban született egy kislánya, a színészkedést pedig nemcsak műveli, hanem oktatja is, méghozzá gyerekeknek egy kanadai iskolában.

Így néznek ki most a Baywatch egykor szexszimbólumnak számító sztárjai

David Hasselhoff (Baywatch név: Mitch Buchannon)

A kilencvenes évtized legnagyobb tévésztárja ma már egy kicsit ciki, és ezt tudja is magáról. Ha feltűnik egy-egy filmben, akkor is főképp önmaga paródiájaként, és diszkós haknikoncertjei is legendaszámba mennek. Hasselhoff hatvanöt évesen a legnagyobb örömmel csinál hülyét magából bárhol, ha ezt készpénzre tudja váltani. És ő tudja, nagyon is tudja. Amúgy Kaliforniában (hol máshol?) él két lánya társaságában, akikkel pár éve még egy közös valóságshow-t is összehozott. David Hasselhoff párja a nála 28 évvel fiatalabb Hayley Roberts.

Így néznek ki most a Baywatch egykor szexszimbólumnak számító sztárjai

Alexandra Paul (Baywatch név: Stephanie Holden)

Az életmentők legsportosabb és legegészségesebb tagja modellként kezdte, és innen lépett tovább a tévé és a filmek felé. Máig a Baywatch Stephanieja a legismertebb szerepe, bár nyolc rész erejéig a Melrose Place-ben is megfordult. Színészi munkáinál talán fontosabb az életében a vegán életmódja, a sport szeretete és a természetvédelem. Ez utóbbit olyannyira komolyan veszi, hogy 2000-ben övé volt a legkörnyezettudatosabb esküvő Hollywoodban. Versenyszerűen triatlonozik, és egyetlen gyengéjének a csokoládét tartja.

Így néznek ki most a Baywatch egykor szexszimbólumnak számító sztárjai

Pamela Anderson (Baywatch név: C.J. Parker)

Bár sokan viselték, az életmentők piros egyrészes fürdőruhája senkin sem állt úgy, mint Pamela Andersonon. A neve gyakorlatilag összeforrt a Baywatch-csal, talán még jobban, mint David Hasselhoffé. Volt egy rövid időszak, amikor még úgy volt, hogy lehet belőle mozisztár (Barb Wire), ám ez gyorsan elmúlt, így maradtak a B-filmek, a Playboy-címlapok és a kisebb-nagyobb sorozatszerepek (a legnagyobb sikere a VIP című széria volt). Elbaltázott kapcsolatairól (Tommy Lee, Kid Rock…) könyveket lehetne írni, négyszer is volt házas, és két gyerek édesanyja, valamint nagyon lelkes állatvédő. Ha megjelenik valahol a vörös szőnyegen, az még ma is nagy eseménynek számít, bár Pamela Anderson szerint nem neki, hanem a melleinek van karrierjük.

Így néznek ki most a Baywatch egykor szexszimbólumnak számító sztárjai

Jeremy Jackson (Baywatch név: Hobie Buchannon)

Állítólag Jeremy Jackson magát Leonardo DiCapriot ütötte ki a nyeregből a Baywatch castingján, ami ugyan nagy szó, de van egy olyan érzésünk, hogy DiCaprio ezt ma már nem bánja annyira. A sorozat gyereksztárja a színészkedésnél mindig is jobban élvezte a zenélést, és ebbéli ambícióit a nagy Hoff is támogatta. Még lehetett is volna sikeres, ha nem csúszik rá túl hamar a drogokra, és ha végignézzük az életét a Baywatch óta, gyakorlatilag leszokások és újra rászokások történetét kapjuk. 2015-ben olyan mélységekbe süllyedt, hogy megszúrt egy nőt, akinek el akarta venni az autóját. Végül megúszta egy 270 napos börtönbüntetéssel, meg egy újabb rehabbal.

Így néznek ki most a Baywatch egykor szexszimbólumnak számító sztárjai

David Charvet (Baywatch név: Matt Brody)

A legfiatalabb generációnak Hasselhoff már túl öreg volt, és kellett egy fiatalabb jó pasi a csapatba, így jött képbe David Charvet. Charvet pár évnyi Baywatch után kapott egy zsírosabb szerepet a Melrose Place-ben, ám miután 1998-ban onnan is kikerült, nem nagyon erőltette tovább a színészkedést. Inkább ráállt a popzenei karriere, és a Universal lemezkiadó francia részlegével egy öt albumra szóló megállapodást írt alá. Sokat turnézott, és eladott két és félmillió nagylemezt, de mára a popzenei karrier is megkopott, legalábbis előadói szempontból, ugyanis a háttérből más produkcióknak még szívesen besegít. David Charvet felesége Brooke Burke színésznő, akivel két közös gyermeke született.

Így néznek ki most a Baywatch egykor szexszimbólumnak számító sztárjai

Carmen Electra (Baywatch név: Lani McKenzie)

Mindössze 22 epizód erejéig csatlakozott David Hasselhoff csapatához, de neki ez is elég volt ahhoz, hogy világhírre tegyen szert. Elektra igazi partikirálynőnek számított, aki leginkább zajos házasságaival került be a lapokba. Las Vegasban ment hozzá az NBA botrányhőséhez, Dennis Rodmanhez – a frigy nem volt hosszú életű –, és évekig a rocksztár Dave Navarro felesége volt. Filmekben is feltűnt, főképp a Horrorra akadva jellegű paródiák alkotói kedvelték őt nagyon, de nem igazán vették komolyan színésznőként. A kilencvenes évek végén komoly lelki traumát élt át, amikor édesanyja és nővére két héten belül hunyt el. Édesanyja agytumorba halt bele, és ezért azóta is lelkes támogatója egy segélyszervezetnek, ami az agytumor túlélőit segíti. Nem mellesleg, Carmen Electra szívesen osztogat házassági tanácsokat is.

Így néznek ki most a Baywatch egykor szexszimbólumnak számító sztárjai

Yasmine Bleeth (Baywatch név: Caroline Holden)

Pamela Anderson mellett Yasmine Bleeth volt a Baywatch másik szexszimbóluma, és ahogy Anderson, ő is szolgált pár szaftos sztorival a bulvársajtónak. A gyorsan jött népszerűséget Bleeth nehezen tudta feldolgozni, és elég gyorsan rászokott a kokainra. Pechjére épp az elvonón ismerkedett meg élete nagy szerelmével, a sztriptízklub-tulajdonos Paul Cerritóval, és ezután még évekig együtt tolták a kokót, ám egy szerencsétlen eset közbeszólt. Bleethet nagyobb mennyiségű kokainnal kapták el, amiért két év próbaidőt és száznapnyi közmunka büntetést kapott, és ez elég volt ahhoz, hogy kijózanítsa. A vicces az, hogy máig Paul Cerritóval van együtt, aki vele együtt szokott le a szerekről. Bleeth a kétezres évek elején felhagyott a színészkedéssel.

Így néznek ki most a Baywatch egykor szexszimbólumnak számító sztárjai

Fotók: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top