nlc.hu
Trend

Pamela Anderson megválik híres piros fürdőruhájától

Pamela Anderson megválik híres piros fürdőruhájától

Pamela Anderson úgy döntött, itt az ideje kiüríteni a gardróbját. A piros fürdőruháját sem tartja meg.

Pamela Anderson a New York-i Divathét egyik eseményén nyilatkozott a People magazinnak, ekkor árulta el, hogy divatarchívumának eladását tervezi. Arra a kérdésre, hogy ebbe beletartozik-e ikonikus, piros fürdőruhája is, melyet a Baywatchban viselt, így válaszolt: „Minden! „Nem szeretek pazarolni. Jobb, ha kitisztítom az elmémet és kiürítem a gardróbomat. Adj helyet ennek az új életnek! Alig várom, hogy mások is élvezzék ezeket a darabokat.”

A színésznő hozzátette azt is, nincs miért ragaszkodnia a gyűjteménye darabjaihoz, az ilyesmit ugyanis szerinte nem tartogatni, hanem megosztani kell. Azzal kapcsolatban még nem árult el pontos részleteket, hogy pontosan mikor kezdi el árusítani az értékes archívumot, azt azonban elmondta, hogy a megvásárolható holmikat a honlapján fogja bemutatni és eladásra kínálni, amint eljön az ideje. 

Pamela Anderson

Pamela Anderson védjegyévé vált a piros dressz (Forrás: Profimedia)

A sorozat és a szereplők közül is különösképp Pamela Anderson védjegyévé vált piros fürdőruhákat egyébként annak idején nem egy jelmeztervező, hanem a versenyúszó dresszeket gyáró TYR márka dizájnerei alkották meg, Greg Bonann hivatásos vízimentő, a Baywatch társalkotója felkérésére. Bonnan egy korábbi nyilatkozatában elmondta: szempont volt, hogy a fürdőruhák jól nézzenek ki a nőkön, ugyanakkor funkcionáljanak is, a szárazföldön és a vízben egyaránt. Stabil alátámasztást kellett adniuk felül, de nem csúszkálhattak alul sem, hogy a slo-mo felvételeken is tökéletesen mutassanak.

A sorozat történetében összesen tizenegy színésznő viselte a vörös fürdőruhát és bár ezek a darabok egyformának tűnhettek, valójában mindegyikükre külön-külön szabták rá a sajátjukat, minimális változtatásokkal. A szerényebb mellmérettel rendelkező Alexandra Paul fürdőruhája például magasabb kivágást kapott, míg Pamela Andersoné dekoltáltabb és oldalt is kivágottabb volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top