nlc.hu
Trend

Pamela Anderson smink nélkül Párizsban

Az 56 éves Pamela Anderson smink nélkül ragyogott testhezálló ruhájában

Pamela Anderson eleganciát és természetességet sugárzott Párizsban. A látványos változásnak pedig szomorú oka van.

Az amerikai színésznő Párizsba utazott a divathétre, ahol egy élénksárga bodycon ruhában indult el vacsorázni szeptember 28-án. Különleges színű ruhájához egy bézs árnyalatú cipőt választott, szőke haját pedig kiengedte.

Anderson – aki korábban függője volt a plasztikai beavatkozásoknak – ezen az estén a természetességre szavazott. Leheletnyi bronzosító volt az arcán, amit nude rúzzsal párosított. És ennyi! Smink nélkül is ragyogott a divathéten.

Pamela Anderson sárga ruhában

Fotó: Profimedia)

Pamela az újságírókkal beszélgetve elmondta, hogy egy új fejezet kezdődött az életemben, ami a természetességet illeti. Azonban még maga is tanulja, hogy ez a kinézet is kétórás készülődést vesz igénybe. Egy korábbi interjúban arról beszélt, hogy imádott sminkese, a 2019-ben elhunyt Alexis Vogel halála után döntötte el, hogy nem sminkel többet. „Ő volt a legjobb. És azóta úgy éreztem, Alexis nélkül egyszerűen jobb, ha nem sminkelek.”

Néhány órával korábban egyébként még egy fekete, túlméretezett csíkos nadrágkosztümöt viselt, mellénnyel. Ehhez hegyes orrú, fekete cipőt és egy fekete bőrtáskát választott.

A 90-es évek egyik legkeresettebb modell-színésznője nemcsak azért kötődik a divathoz, mert egykor maga is számos márka plakátlánya volt, hanem azért is, mert kisebbik fia, Dylan Jagger Lee szintén modellkedik. Olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint a Dolce&Gabbana, a Hugo Boss, vagy az Armani Exchange, és megjelent a Vogue, GQ Russia és magazinokban is.

Nézd meg a galériánkban, mennyire sokat változott mostanában Pamela Anderson megjelenése!

Pamela Anderson
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top