nlc.hu
Trend
Pamela Anderson csak úgy ragyog

Az 56 éves Pamela Anderson dögösebb, mint valaha – már ha ez létezik

Még most is sikerül kitűnnie a tömegből.

A minap tartották a New York-i Metropolitan Múzeum tárlat nyitóeseményét, a MET-gálát. Ahogyan azt minden évben megszokhattuk, a világhírű sztárok nem okoztak csalódást, elképesztőnél elképesztőbb ruhakölteményeikkel. 

Pamela Anderson

Fotó: Getty Images

Az extrém szettekből nem volt hiány, de a 90-es évek szexszimbóluma, Pamela Anderson ezúttal egy visszafogottabb ruhát választott. És milyen jól tette. Habár ikonikus piros fürdőruhájától, melyet a Baywatchban viselt, rég megszabadult, jól látszik, nem kell levetkőznie ahhoz, hogy minden szem rászegüljön. Ezúttal egy világos színű, Oscar de la Renta költeménybe bújt, azonban mosolya pontosan olyan, mint egykoron a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatban. 

Pamela Anderson MET-Gála 2024
Megnézem
Összes kép (3)

A színésznő egyébként nem csak most hívta fel magára a figyelmet. A márciusi Oscar-gála afterpartiján sminknélkül érkezett. A sminkese, Alexis Vogel 2019-ben mellrákban hunyt el, a sztár akkor döntött úgy, hogy többé nem festi az arcát. Mint mondja, azóta rendkívül felszabadultnak érzi magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top