Trend

Pamela Anderson még 52 évesen is belefér a híres piros Baywatch bikinibe

A szőke hollywood-i sztár ezúttal újabb szakításával, és azzal hallatott magáról, hogy elárulta, vállalna-e ismét Playboy-címlapot.
Pamela Anderson - Fotó: Getty

Pamela Andersont egyszerűen nem lehet a csúcsról letaszítani: az 52 éves sztár összesen 14 alkalommal pózolt a Playboy magazin címlapján. A színésznőtől egy interjúban nem rég megkérdezték, hogy ismét vállalná-e a címlapot, mire Pamela Anderson a Fox News-nak elmondta, soha többet, már a kérdésfeltevés is nevetséges. Annak ellenére sem, hogy elmondása szerint még mindig belefér az ikonikus piros Baywatch fürdőruhájába.

Azok után sem, hogy 2015-ben Pamela Anderson volt az utolsó meztelen nyuszilány a címlapon, ezzel zárva a sort. Pamela Anderson már akkor is őszintén meglepődött az ajánlaton, hogy a sok-sok Playboy-címlap után ismét őt kérik föl, és két fiától, a ma 24 éves Brandontól és a 23 éves Dylan-től kért engedélyt. A lap profilváltása 2016 márciusától volt esedékes: így a 48 éves modell-színésznő az összevont januári-februári szám címlaplánya lett. A magazin érdekessége, hogy akkor James Franco készítette a nagyinterjút kolléganőjével.

A Kaliforniában élő színésznő egyébként miután felhagyott az aktív modellkarrierrel, állatvédő aktivistának állt, és szintén nagy környezetvédő hírében áll. Pamela Anderson viharos szerelmi élete az utóbbi időben is a lapok érdeklődésének homlokterébe került, miután nem rég szakítottak Jon Peters producerrel. Kapcsolatuk anno sok találgatásra adot t okot, miután máig sem derült ki valójában, hogy sor került-e a titkos esküvői ceremóniára vagy sem.

(via)

Még több Pamela Andsreson az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top