Sztárok

Pamela Anderson is megszólalt a Weinstein-botrány kapcsán

A Hollywoodban zajló szexuális zaklatások, a Weinstein-botrány kapcsán megszólalt Pamela Anderson is. Az egykori playmate egy műsorban fogalmazta meg határozott véleményét azokról a nőkről, akik a szexuális ragadozó producer áldozatai voltak.

Megyn Kelly műsorában Pamela Anderson arról beszélt, hogy azok közül, akik Harvey Weinsteint szexuális zaklatással vádolják, senkinek sem lett volna szabad kettesben maradnia a producerrel, hiszen Hollywoodban mindenki tudja (egyfajta közös tudás), hogy bizonyos embereket, producereket jobb elkerülni. 

Az 50 éves színésznő szerint Harvey Weinstein egyértelműen ezek közé az emberek közé tartozik, és mindenki tudja, hogy mibe keveri magát, amikor Hollywoodban egyedül hívják fel egy hotelszobába. Állítása szerint fiatal színésznőként ő is gyakran kapott különböző ajánlatokat, őt is hívták privát meghallgatásokra, de a „józan eszének” köszönhetően elkerülte a kellemetlen szituációkat. „Soha ne lépj be egy hotelszobába egyedül, ha pedig valaki fürdőköpenyben lép be az ajtón, menekülj” – fogalmazott. 

A Baywatch sztárja arról is beszélt, hogy neki is ajánlottak autót, lakást, pénzt és filmszerepeket is bizonyos ellenszolgáltatásokért cserébe, ő azonban nem élt ezekkel a lehetőségekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top