nlc.hu
Életmód
Vissza az iskolába!

Vissza az iskolába!

A szeptemberi becsengetés stresszes időszak az egész család számára. A kicsiket az új környezet tölti el izgalommal, a nagyobbakat a bizonyítási vágy és a teljesítménykényszer gyűrheti maga alá, a szülők számára pedig az extra kiadások, és gyermekeik jóléte jelenti az őszi stresszforrást. Az egyre hűvösebb időjárás és a stressz pedig meggyengítheti az immunrendszerünket.

Elérkezett az ideje, hogy növeljük szervezetünk védekezőképességét a vírusok és baktériumok okozta megbetegedésekkel szemben, és segítsünk neki legyűrni a stressz és a környezet okozta káros hatásokat.

Az Energy termékei segíthetnek, hogy gond nélkül megbirkózunk ezekkel a kihívásokkal is.

Vissza az iskolába!Immunerősítéshez és vitaminraktáraink feltöltéséhez a megfelelő választás az Energy VITAFLORIN terméke lehet. A VITAFLORIN természetes eredetű vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és más, biológiailag aktív anyagokban gazdag, gyógynövény- és gyümölcskivonatokat, továbbá bioinformációkat is tartalmazó táplálékkiegészítő készítmény.

Egészen széleskörű hatása lehet a szervezetünkre, hiszen magas antioxidáns tartalmának köszönhetően növelheti szervezetünk védekezőképességét, csökkentheti a stressz hatásait, kiegyensúlyozhatja a lelki állapotunkat, de jó hatással lehet a teljes szív és érrendszerünkre, segíthet fáradság és kimerültség esetén is.

Ez a „vitaminbomba” immunerősítő hatású lehet, a benne található homoktövismag-olajnak köszönhetően, amely C-, A-, E-, B-, K-vitaminokban és kolinban is gazdag. A Vitaflorin másik alkotóeleme a csodálatos gránátalma, amit már az ókorban is ismertek és használtak. Segíthet eltávolítani a testből a szabad gyököket és gyulladásellenes hatású. A további összetevői között aloe vera és japánbirs is szerepel, amelyek A-, C-, B-vitaminokat tartalmaznak, míg a kínai schizandra C- és E-vitaminnal teszi gazdagabbá. Különleges összetevője még a méhpempő, amely számos vitamin, ásványi anyag és nyomelem forrása. A méhpempőnek köszönhetően javulhat az általános egészségi állapotunk., harmonizálhatjuk lelki állapotunkat, és a szervezetünk fertőzésekkel szembeni védekezését is támogathatjuk.

A VITAMARIN az az ENERGY termék, amely a felnőttek és a gyermekek számára is támogatást nyújthat, az iskolakezdéssel járó problémák leküzdésében. Ez a bioinformációs készítmény a szervezetünk több területére is jótékony hatással lehet. Különleges japán szardellának nevezett tengeri halból származó szardellaolaj a legfőbb összetevője. A kapszulában található halolaj támogathatja a legkisebbek agyi fejlődését, a felnőtteknél pedig segíthet megelőzni a legtöbb civilizációs betegség kialakulását.

Vissza az iskolába!A japán szardella (Engraulis japonicus) kiegyensúlyozott arányban tartalmaz szelént, B6- és B12 vitamint, D-vitamint, proteineket, omega-3 zsírsavat és jódot. Különleges összetevőinek köszönhetően erősítheti az immunrendszerünket, segíthet leküzdeni a gyulladással járó betegségeket, támogathatja a csontjaink és fogaink megfelelő minőségét, a retinánk működését és megszüntetheti a krónikus fáradságot is, ami az őszi időszakban kifejezetten fontos lehet. A készítményben található jód elengedhetetlenül fontos nyomelem a megfelelő pajzsmirigyműködéshez, amelynek megfelelő működése pozitívan hathat az agyműködésünkre is. A VITAMARINnak köszönhetően javulhat az emlékezőképesség, de segítséget nyújthat szorongás esetén is.

Az ENERGY segítségével könnyebb lehet az iskolakezdés, hiszen erősebb immunrendszerrel és kevesebb stresszel ajándékozhatják meg az egész családot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top