nlc.hu
Életmód
Bese atya kompromittáló videói

Ez buktatta le Bese atyát a kompromittáló videókon

Saját maga készíthette a felvételeket.

A papi szolgálat alól azután mentették fel a melegpartikon résztvevő Bese Gergőt, hogy az intim helyzetben készült videókat valaki eljuttatta az érsekséghez. Ezeket az RTL Híradó is megszerezte. A felvételeket maga a dunavecsei plébános készíthette, a karkötői buktathatták le.

Több videó is eljutott a csatorna szerkesztőségébe, amelyen intim helyzetben lévő férfiak láthatók. A felvétel készítőjének csuklóján jól kivehetően éppen olyan karkötők vannak, mint amelyek Bese Gergő kezén is láthatóak a róla készült korábbi fotókon.

Forrás: RTL Híradó

Forrás: RTL Híradó

 

Forrás: RTL Híradó

Forrás: RTL Híradó

Az RTL Híradó úgy tudja, a katolikus pap – aki meleg szexbulikon vehetett részt – már hónapokkal ezelőtt felkereste a kalocsa-kecskeméti érseket, hogy kompromittáló felvételek kerülhetnek elő, amit kábult állapotban készítettek róla. Azt mondta, egy alkalommal úgy leitatták és elkábították, hogy másnap reggel egy padon ébredt, és nem emlékezett az éjszaka történtekre. Az RTL Híradó forrásai szerint az érsek először megértéséről biztosította Bese Gergőt, de azt kérte, egy ideig ne vállaljon médiaszereplést.

A csatorna információi szerint kormányzati körökből többen azt javasolták Bese Gergőnek, hogy egy időre hagyja el az országot.

A lebukott atya szeptember 7-én reagált először az ügyben, akkor elnézést kért és azt nyilatkozta, hogy hibát követett el. 

Szeptember 8-án újra megszólalt, ám akkor nem egy közleményt adott ki, hanem egy videót tett közzé a TikTokon. Abban elmondta, hisz abban, hogy az irgalmas teremtő Isten most is a hóna alá nyúl, felemeli, és vezetni fogja az életét tovább az ismeretlen felé.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top