nlc.hu
Életmód
3 óra alatt 81 állatot ölt meg a kegyetlen férfi

3 óra alatt 81 állatot ölt meg a kegyetlen férfi

Felfoghatatlan, mi visz rá ilyen borzalmas tettre bárkit is...

Brutális kegyetlenséggel, három órás lövöldözés során végzett ki összesen 81 állatot egy 39 éves férfi Észak-Kaliforniában. A férfi több fegyvert használva lőtt le más családok által ketrecekben, karámokban tartott miniatűr lovakat, kecskéket, csirkéket, kacsákat, nyulakat, tengerimalacot és papagájokat. Néhány állat túlélte ugyan az ámokfutást, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy el kellett végül altatni őket.

Az elkövető egy környéken lévő szőlőültetvényen lakott egy lakókocsiban, a nyomozók egyelőre nem tudják, mi volt a motivációja. Ügyvédje szerint a férfi mentális problémákkal küzd, így nincs abban az állapotban, hogy egyáltalán megértse a vele szemben folyó eljárást. Az ügyész szerint ez a legszörnyűbb állatkínzási ügy, mely valaha is előfordult a megyében.

A férfit jelenleg 1 millió dolláros óvadék mellett tartják őrizetben. A bíróság két héten belül újabb frissítést ad a férfi mentális állapotáról. Állatkínzás, súlyosan gondatlan fegyverhasználat, törvénytelen birtoklás, vandalizmus, drogok birtoklása miatt emeltek ellene vádakat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top