nlc.hu
Életmód
Apja által agyonvert öt hónapos ikerbaba

Meghalt az apja által megvert öt hónapos lánycsecsemő

Leesett az ágyról - mondta a baba apja, de az orvosok rájöttek: gyermekbántalmazás történt.

A gyulai kórházban meghalt az az öt hónapos lány csecsemő, akit a mentők kedden éjjel életveszélyes sérülésekkel vittek be – írja a Beol.

Az öt hónapos ikerpár lány tagja apjával volt otthon,

aki mentőt hívott. Nekik azt állította, hogy a kisbaba eszméletét vesztette, miután leesett az ágyról. A mentők 70 percen keresztül élesztették újra a kislányt, majd kritikus állapotban szállították a gyulai kórház intenzív osztályára, ahol

Meghalt az apja által megvert öt hónapos lánycsecsemő

csütörtök hajnalban életét vesztette.

A kórház értesítette a rendőrséget, mivel a kislány az ágyról leesve nem szerezhetett volna ennyire súlyos sérüléseket. A rendőrök előállították a gyerek apját, aki kihallgatásán elismerte, hogy gyerekbántalmazás történt.

A férfit őrizetbe vették, emberölés gyanúja miatt

folyik ellene a büntetőeljárás. A kislány ikertestvérét egyébként ugyanaznap szintén kórházba vitték a mentők; a kisfiúnak az RTL értesülése szerint epilepsziás rohama lehetett. A gyerek azóta tünetmentes, de egyelőre a gyulai kórházban tartják további vizsgálatok miatt – tudta meg a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top