nlc.hu
Életmód
Vagdalthúst hívott vissza a Müller

Romlott hústerméket hívtak vissza, nehogy megedd!

Figyelmeztetett a Nébih.

Vadász vagdalthúst hívott vissza a forgalomból a Müller Drogéria Magyarország Bt., mert az elégtelen hőkezelés miatt romlott lehet a termék – közölte honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A hivatal arra kéri a vásárlókat, hogy a 125 grammos kiszerelésű, Kübler márkájú 2026.12.31. minőségmegőrzési idővel rendelkező terméket ne fogyasszák el.

A visszahívott vagdalthús - Forrás: Nébih

A visszahívott vagdalthús – Forrás: Nébih

Az érintett termék bármelyik Müller üzletbe visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik. A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik.

Szeptember elején veszélyes müzlikre figyelmeztetett a Nébih, akkor nem megfelelő összetételi és allergén jelölés miatt hívott vissza kétféle saját márkás müzli szeletet az Auchan. Előtte pedig – augusztus végén – többféle fagyasztott terméket hívott vissza az Aldi egyik vecsési boltja, a hűtőlánc megszakadása okozta akkor a problémát. Augusztus folyamán a Müller sajtos keksze ugyancsak problémás volt élelmiszer-biztonsági szempontból: fémdarabkák fordulhattak elő az Alnatura Gouda elnevezésű termékben. A Tesco pedig burgonyacsipszet vont ki akkor a forgalomból, ásványolaj-szennyezettséggel indokolták az augusztusi intézkedésüket.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top