nlc.hu
Életmód
Bezár Budapest egyik legnépszerűbb étterme

„Köszönjük ezt a majdnem 13 évet” – bezárja kapuit Budapest egyik legnépszerűbb étterme

Hamarosan bezár Budapest egyik legnépszerűbb étterme, a Keksz.

Hamarosan bezárja kapuit Budapest bulinegyedének egyik legnépszerűbb étterme, a Keksz. A Madách tér egyik legnépszerűbb vendéglátóhelye nemrég egy Facebook-bejegyzésben közölte a szomorú hírt a vendégekkel, miszerint közel 13 év után bezárják az éttermet. 

„Kedves Vendégek, Barátok… Kekszesek! Szomorú hírünk van nektek: a Keksz 2024. október 6-án este bezárja kapuit a Madách téren. Nem végleg, de jelenleg búcsúzunk” – írták a bejegyzésben. 

Az étterem 2012. január 12-én nyitott meg, amelynek célja az volt, hogy egy megfizethető helyet hozzanak létre a város szívében, egy olyan környezetet, ahova mindenki haza járhat.

2017-ben picit megszépültünk, 2018-ban teraszt bővítettünk. Túléltünk egy világjárványt, és az előző 12 évben tanúja voltunk megannyi barátság, házasság, és baba születésének. Köszönjük ezt a majdnem 13 évet. Csodálatos volt részese lenni Budapest pezsgő életének.

Keksz

Bezár Budapest egyik legnépszerűbb étterme (Fotó: Facebook/Keksz)

A bejegyzésben nem ismertetik a bezárás okát, azonban hangsúlyozták, hogy a következő két hétben különféle programokkal készülnek a vendégek számára, amely méltó lezárása lehet ennek az időszaknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top