nlc.hu
Életmód
Szökött emut fogtak be a rendőrök Fejérben

Gigantikus állatot fogtak be a rendőrök Fejérben

A gárdonyi rendőrök egy emu miatt kaptak riasztást, a rögtönzött nyakörvért pluszpont jár nekik.

Különös bejegyzés jelent meg a Fejér megyei rendőrség közösségi oldalán. A gárdonyi rendőrök egy elkóborolt futómadarat fogtak be, majd közösségi oldalukon kezdték el keresni az emu gazdáját.

Gigantikus állatot fogtak be a rendőrök Fejérben

Nem hiányzik az emu otthonról?

Keressük Futka gazdáját! Szokásos vasárnapnak indult, aztán jött egy emu! Futka (a nevet mi adtuk neki), a magányos tollas Gárdonyban kóborolt tegnap, végül rendőri és polgárőri segítséggel sikerült befogni.

A gazdája viszont eddig nem jelentkezett érte, ezért most keressük, hogy visszajuttathassuk a szökevényt!

Keressük Futka gazdáját! Szokásos vasárnapnak indult, aztán jött egy emu! Futka (a nevet mi adtuk neki), a magányos tollas Gárdonyban kóborolt tegnap, végül rendőri és polgárőri segítséggel sikerült befogni.

 

Ha valakinek hiányzik az emuja, kérjük, hívja a Gárdonyi Rendőrkapitányságot (06-22/355-003)! Addig is Futka egy lovarda vendége. A bejegyzés alatti kommentek egyike szerint Futka azóta már otthon tollászkodik, a madár Dinnyésről szökhetett el.

A “dínócsirkét” befogó rendőröknek

pedig jár a plusz pont a találékonyságukért, ugyanis a madárnak rendőrségi jelölőszalagból készítettek ideiglenes nyakörvet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top