nlc.hu
Életmód

8 étel, ami csökkenti a rák kockázatát

Nemcsak finomak, de a rák kialakulásának kockázatát is csökkentik ezek az egészséges ételek. Érdemes gyakran fogyasztanunk őket!
Rák elleni ételek

Talán nem is gondolnánk, tányérunk tartalma milyen nagy szerepet játszik abban, mennyire vagyunk védettek bizonyos súlyos betegségekkel szemben. Az orvosok és dietetikusok egyre gyakrabban hangsúlyozzák: egyes ételek rendszeres fogyasztásával sokat tehetünk a magas vérnyomás kialakulása, a magas koleszterinszint, de még a rákos megbetegedések kockázata ellen is.

Néhány apró változtatás és tudatos étkezés rengeteget számít hosszú távú egészségünk szempontjából. Mutatjuk, miket érdemes minél gyakrabban étrendedbe illesztened, hogy a csökkentsd a rák kialakulásának esélyét.

8 étel, ami a rák kockázatát csökkenti

Brokkoli
Fokhagyma
Áfonya
Dió
Hüvelyesek
8 fotó

ajánlott videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top