Életmód

Önismeret – így újulj meg tavasszal!

2013 sokak szerint az újjászületés éve. Ahhoz azonban, hogy ez nekünk is sikerüljön, érdemes néha "kinézni" magunkból, csatlakozni másokhoz, és együtt keresni saját utunkat. Válassz segítőket!

Önismeret - így újulj meg tavasszal!Tudatos élet előadás-sorozat

Az életünk komplex és gazdag. Legalábbis információban, választási lehetőségben, elérhető tudásban gazdag. Miénk a választás szabadsága és természetesen a kínja is. Gyakorlatilag a világ összes tudása pár kattintással elérhető, ugyanakkor senki nem tanította meg nekünk, hogyan tájékozódjunk a végtelen lehetőségek dzsungelében, hogyan döntsük el, mi a nekünk való és mi nem az. Az Integrál Intézet egy előadás-sorozatot indít, ami segíthet a tudatos élet kialakításában. Az előadások ingyenesek!

Hol? MagNet Közösségi Ház
Mikor? Május 25.

Önismeret - így újulj meg tavasszal!Érdekérvényesítő tréning

Már megint semmibe vettek a munkahelyeden, a pasidnak sincs egy jó szava, a boltban pedig nem mersz reklamálni? A Feldmár Intézet  érdekérvényesítő  tréningjén különböző gyakorlatok segítségével keresheted a hatékony válaszokat a fenti kérdésekre. A kétnapos program alapvető kérdésekre fókuszál és segít eligazodni az emberi kapcsolatok labirintusában. Jó a felismerés, hogy igenis lehet ezen változtatni. A tréninget Büky Dorottya vezeti.

Hol? Budapest, Feldmár Intézet
Mikor? Május 4–5.

Önismeret - így újulj meg tavasszal!Soma segít

Kapcsolatok, szexualitás, a hétköznapi élet mágiája, fordulópontok, lelki wellness nőknek és férfiaknak.  Somát nem kell bemutatni nektek, hiszen a különvéleményével mindig találkozhattok nálunk. Ha szeretnél többet magadból és Somából egyszerre, szükséged van a tavaszi lelki nagytakarításra, hallgasd meg Soma előadásait, menj el a tréningekre, nemcsak Budapesten. A pontos időpontokat és helyszíneket Soma honlapján megtalálod!

 

Önismeret – így újulj meg tavasszal!Születni-újjászületni

Vidd a kedvenc kispárnádat is erre a saját élményű, pszichoterápiás csoportra, ahol a születés alapvető tényeivel, érzéseivel ismerkedhetsz meg. Aztán képzeletbeli és testmunka-gyakorlatok segítségével eljuthatsz a saját születési élményedhez. Nincs hipnózis vagy más szuggesztív módszer, hogy mindenki a saját belső állapotának megfelelő módon tudjon felidézni és megérteni annyi emléket, amennyinek feldolgozására készen áll. A csoport harmadik fontos része az átélt élmények feldolgozása, hiszen enélkül nem is beszélhetünk önismeretről.

Hol? Kheiron Transzperszonális Pszichológiai Tanácsadó és Oktató Központ
Mikor? Május 17–19.

Önismeret – így újulj meg tavasszal!Belső Utak Találkozása

Különleges vendége lesz a Belső Utak találkozása konferenciának: Stanislav Grof, a különleges tudatállapotok szakértője, a transzlégzés technika megalkotója, a transzperszonális pszichológia egyik alapítója Budapesten mutatja be módszerét, amely elindíthat egy belső utazást. Izgalmas kezdet lehet az önismeret útján!

Hol? Budapest, Gólyavár
Mikor? Május 10–11.

Egy-egy személyiségfejlesztő módszert az NLCafé csapata is kipróbál majd, amiről természetesen beszámolunk nektek. Addig is kérjük, mielőtt jelentkezel, tájékozódj alaposan az adott kurzusról közvetlenül is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top