Életmód

3 szuper közösségi program a tanévre – kicsiknek és nagyoknak egyaránt (X)

A Tchibo Family friss kutatása szerint a tanév során a legtöbb diák az élményeket, a közösségi programokat és az osztálykirándulást várja. Nincs ötleted, hogy milyen programot ajánlj csemetéd osztálya számára? Olvass tovább, és biztosan találsz kedvedre valót!

Egy friss, reprezentatív kutatás alapján a magyar szülők több mint 60 százaléka fizetett már be pénzt a havi osztálypénzen felül, amelyet a legtöbb esetben osztálykirándulásra költöttek, a legtöbb diák pedig az új tanévben leginkább az új élményeket várja. Ötös listánkban költséghatékony megoldásokat és életre szóló kalandokat is ajánlunk.


1. Tematikus osztálybuli

Legyen szó akár az általános iskola alsó tagozatáról vagy végzős középiskolásokról, kevés népszerűbb közösségi program létezik egy osztálybulinál. Ezúttal azonban vigyél bele egy kis csavart, és rendezzétek az eseményt egy adott téma köré: belépés csak fehérben, kedvenc filmek vagy halloween? Imádni fogják!

2. Jótékonykodjatok!

Segíteni már a legkisebbek számára is élmény: teljen egy tanítási nap a jótékonyság jegyében! Vedd fel a kapcsolatot a legközelebbi nyugdíjas- vagy anyaotthonnal, és kérdezd meg, hogy miben tudtok segíteni – legyen szó akár adománygyűjtésről, akár növénygondozásról, igazán értékes időtöltés lesz.

3. Szabadtéri időutazás

A mai diákok számára már minden a technológiáról szól, azonban fontos, hogy megismerkedjenek a hagyományokkal is: a szokolyai Kacár Tanyán a különböző népi mesterségek mellett kipróbálhatják a kenyérsütést, a Budapesthez közeli Sztrilich Pál Cserkészparkban pedig a hagyományos szabadtéri programok mellett a diákok túlélési alapismereteket is elsajátíthatnak.

Hogy az élmények finanszírozása ne okozzon nehézséget, a Tchibo Family idén is segít az osztályperselyek feltöltésében: szeptember 3. és november 13. között minden megvásárolt Tchibo Family termék blokkjával nevezhetsz a „Töltsd fel az osztályperselyt!” nyereményjátékra, melynek végén a 25 legtöbb blokkot összegyűjtő osztály mellett további 25 szerencsés osztály lesz gazdagabb 200 000 forinttal. Élményekre fel!

Részletek: https://osztalypersely.tchibofamily.hu 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top