Életmód

5 dolog, amit csak a balkezesek érthetnek

Kényelmetlen ollók, rosszul terített asztalok és idegeskedő jobbkezesek – avagy az élet kegyetlenségei a balkezesek világában.

Balkezesként felnőni nem egyszerű dolog. Egy idő után megtanulod némán kicserélni a rosszul terített evőeszközöket, az ismerőseid elfogadják, hogy borzasztóan cakkosra van vágva az általad vágott ajándék széle, és többnyire már arra is tudsz ügyelni, hogy ne kend el az alkaroddal, amit éppen írsz. Többnyire. 

Szóljon ez a néhány apróság minden balkezes sorstársamnak: dolgok, amiket csak mi érthetünk.

5 dolog, amit csak a balkezesek érthetnek

1. Az olló

Ami mindenki másnak evidens, egy balkezesnek igazi kínszenvedés. A jobbkezesek kényelmetlen ollójával egyszerűen lehetetlen bármit is normálisan kivágni.

2. Ezek az iskolai padok

Ezt bizony nem a balkezeseknek találták ki.

5 dolog, amit csak a balkezesek érthetnek

3. Egy jobbkezes jobbján ülni

Ugyanitt: egy jobbkezes könyökét érezni az oldaladban, miközben ő nem érti, miért nem tudod a rendes kezedet használni.

4. “A balkezesek a Sátán fattyai”

Rossz, rendellenes, furcsa. Talán meg is próbáltak átszoktatni, de ha nem, akkor még mindig traktálhatnak az olyan történetekkel, amik azt támasztják alá, hogy a balkezesek minimum Hitler és Sztálin szerelemgyerekei.

5 dolog, amit csak a balkezesek érthetnek

5. Egeret használni egy számítógépteremben 

Én speciel elfogadtam, hogy az egér helye a jobb oldalon van, és így tanultam meg használni, de vannak leleményesebbek, akik valahogy átvezetik a zsinórt, hogy végre a bal oldalra kerüljön a számítógép egere.

Forrás: HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top