Életmód
Szponzorált tartalom

Divatozni kánikulában? Ezekkel a trükkökkel egyszerű lesz

Néhány apró trükk elég, és nem folyik szét a smink, nem tapad ránk a ruha.

Bár az elmúlt hetekben bőven kijutott a felhőkből és az esőből, ne feledjük, még épp csak beléptünk júniusba, előttünk az egész nyár! Vagyis jön a napsütés, a kánikula, a forrón izzó aszfalt. Persze jobb lenne a tengerpart és a pálmafák, de lássuk be, a nyár javát a városban fogjuk tölteni, ideje hát felkészülni rá, hogy találkozásunk az izzasztó meleggel viszonylag zökkenőmentes legyen. Hogy ez sikerüljön, összegyűjtöttünk pár tippet, amelyek hasznosak lehetnek mindenki számára.

1. Váltsunk át a tavaszi bőrápolásból a nyáriba

Érdemes nyárra minél könnyedebb állagú arckrémet választani, a hűvös idő csodatermékei nem fognak segíteni. Legyen gyorsan, maradéktalanul felszívódó (hogy a fényvédőnket gond nélkül rátehessük) és hidratáló összetevőkben gazdag, mint a Doctor Babor Hydro Cellular HC Hyaluron Cream.

2. Extra védelemből sosem elég

A megfelelő hidratálókrém kiválasztása mellett érdemes egy bőrfrissítő kúrát is beiktatni, az erős napsütés és a szmogos városi levegő miatt nem árt, ha kap némi pluszápolást az arcunk. A Babor Hemp Rebel ampullái például kendermagolajat, kaktusz- és aloe vera kivonatot is tartalmaznak, amelyek helyreállítják a bőr védekező funkcióját, és gondoskodnak róla, hogy az arcbőr nyugodt és ápolt legyen.

3. A szép ruha nem minden

Az öltözködés terén is érdemes ügyelni rá, hogy ruhánk, cipőnk ne csak csinos, de megfelelő anyagú is legyen. A műszálas öltözékeket nagy ívben kerüljük, helyettük válasszunk pamut, lenvászon, esetleg viszkóz anyagúakat, amelyek sokkal szellősebb, kellemesebb viseletek. Szandálból, papucsból pedig legalább arra ügyeljünk, hogy a talpbélés ne műbőr legyen, sokkal komfortosabb lesz benne járkálni.

1. Hemp Rebel ampulla koncentrátum – Babor  / 2. Magas talpú szandál – Stewart Weitzman / 3. Mintás ingruha – Orsay / 4. Világoskék válltáska – Coccinelle / 5. Hydro Cellular HC Hyaluron Cream – Doctor Babor / 6. Fém, hálós fülbevaló – Delacier / 7. Matt rúzsceruza – Maybelline

4. A smink ne menjen a fényvédelem rovására

Reggeli sminkünk a nagy melegben pár óra után már igényelhet némi felfrissítést. Egy kompakt alapozót például gond nélkül magunkkal vihetünk bárhová, így nemcsak a reggeli sminkelést, de a napközbeni korrigálást is kipipálhatjuk vele. Hát még, ha olyat választunk, ami magas fényvédelemmel is bír, mint a Babor High Protection Sun Make-up, amely SPF 50-es faktorszámmal rendelkezik. 

5. Napközben is frissítsük fel magunkat

Egy kis flakonos termálvizes spray szintén egy olyan termék, amely nem hiányozhat nyáron a táskánkból. Segítségével bármikor villámgyorsan felfrissíthetjük bőrünket anélkül, hogy ruhánk foltos lenne, ráadásul nemcsak karunkra, lábunkra fújhatunk belőle, de arcunkra is nyugodtan mehet még akkor is, ha sminkeltünk. Ilyen készítmény például a Babor Thermal Spray, amely alkoholmentes, és többféle hidratáló összetevőt is tartalmaz.

 

1. Áttetsző, zöldes színű napszemüveg – Furla / 2. High Protection Sun Make-up SPF 50 kompakt alapozó – Babor / 3. Virágmintás aszimmetrikus ruha – Guess / 4. Aranyszínű, láncszemes karkötő – Kenneth Jay Lane / 5. Termal Spray termálvizes hidratálóspray – Babor / 6. Magas sarkú bőrszandál – Elisabetta Franchi

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top