Életmód

Élvezze a nyarat Bükfürdőn! (x)

Felfrissülés a medencében, ejtőzés az árnyas fák alatt, kikapcsolódás az egész családnak. Bükfürdőn mindez egy helyen, 18 hektáron lehetséges! Sőt, gyerkőcöknek 6 éves kor alatt a belépő csupán 100 Ft!

Acapulco medence a családosoknak


A strandfürdő területén kialakított, látványos, Acapulco nevezetű családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik, az nagy napernyőink alatt vagy a medence mögött található függőágyparkban is megpihenhet. Nincs is jobb egy meleg nyári délutánon, mint a hűsítő fák árnyékában, függőágyban pihenni!

Kültéri csúszdaegyüttes

A szabadtéri csúszdakomplexum négy pályából áll, és felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak. Családi csúszdánkon szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifugaszerűen pörögve érkeznek a vízbe.

Toboz Ottó® vizes játszótere a gyerekeknek

A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt spray-park is várja a legkisebbeket. A fürdő kabalaállatáról elnevezett kreatív, vizes játszótéren a kicsik kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

Cápabarlang a legkisebbeknek

Tavaly nyílt meg az élményfürdő területén a kisgyermekek számára épült Cápabarlang, amelyben látványos vízi elemekkel tesszük még élvezetesebbé a pancsolást. Itt a tenger élővilágával ismerkedhetnek meg játékos módon a legkisebbek: csikóhalak, kis rákok, spriccelő és forgó vízi figurák színesítik a barlangot.

6 éves kor alatt a gyerekek fürdőbelépője csak 100 forint, amely egyébként levásárolható a Bükfürdő logóval ellátott saját termékekre.

Foglalja le szállását a Bükfürdő Mobilházakban, így közvetlenül a strand mellett pihenhet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top