Életmód

Készpénzmentes fizetés a budapesti strandokon

Június 2-tól már összes budapesti strand várja a nap és a víz szerelmeseit. Az idei év nagy újdonsága, hogy idén már az összes strandon kizárólag feltöltő- vagy bankkártyával lehet fizetni.


Az összes budapesti strandon ún. készpénzmentes fizetést vezettek be, így a fürdő területén vásárolt termékekre (étel, ital, strandcikkek, stb.) készpénz helyett kizárólag a pénztárakban feltöltött kártyát, bankkártyát és elfogadóhelytől függően SZÉP-kártyát fogadnak el. Ez a rendszer kényelmes és biztonságos, hiszen így a fürdőzés során nem kell a készpénzzel bajlódnunk vagy azon aggódni, hogy pénztárcánk biztonságban legyen. A kártyát távozáskor nem kell leadni, hiszen az egyenleg az utolsó használattól számított 5 éven keresztül folyamatosan felhasználható, vagy visszaváltható, bármely a BGYH Zrt. által üzemeltetett fürdőben és strandon. A kártya egy alkalmazásban is regisztrálható, így nyomon követhetjük a különböző tranzakciókat is. A használati feltételekről a fürdők honlapján érdemes előzetesen tájékozódni.


Persze nem csak ezzel a fejlesztéssel készültek a strandok az idei nyárra. Az immár egész évben nyitva tartó Palatinus fürdő strandterületén egy csaknem 1000 nm-es új játszótér várja a gyermekeket családias környezetben, melynek különleges eleme egy vizes terepasztal. Kialakításra került egy gumiburkolatos lábteniszpálya és a kültéri fitneszpark területe is megújult. A Paskál fürdőben pedig átadásra került egy közel 90 nm vízfelületű, közvetlen épületkapcsolatos télen-nyáron használható kültéri ülő medence, beépített sakkasztallal.

A nyár folyamán számos családi, sport- és gyerekprogram teszi még színesebbé a strandok életét, hiszen számos hétvégén, mind az öt strandon szórakoztató programok, sportolási lehetőségek is várják az érdeklődőket. Július 27-én pedig nem maradhat el a Strandok Éjszakája sem, mely idén a Palatinus strandon lesz megszervezve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top