Életmód

Igazi szívet ajándékba – bizarr meglepetések Valentin napra

Az ajándékozás fő szabálya, hogy a szándék a fontos, és ez Valentin napon sincs másképpen. Ha csak ebből indulunk ki, akkor a legbizarrabb meglepetés is hatalmas öröm forrása lehet. De csak, ha ebből indulunk ki.

Az a tökéletes Valentin napi ajándék, amelyik szívből jön – más kritériuma nincsen. Egyesek a klisék menték haladva választanak, mások furcsa dolgokkal lepik meg a kedvesüket / párjukat / szerelmüket / feleségüket / férjüket. A bizarr dolgokat preferálóknak jó hírünk van: a választék  végtelen. 

Szívkesztyű

Bár alapvetően ritkán keresünk praktikus Valentin napi ajándékot, ez a kesztyű mégis annak számít. Persze abban az esetben, ha a kegyetlen, hideg teleken egy percre sem akarjuk elengedni a párunk kezét… na meg a melegség. 

fotó: Etsy
Fotó: Etsy

Káma szutra sütemény

A legkelendőbb ajándék idén az Etsy oldalán. Kifejezetten Valentin napra készítették, bár a népszerűségét elnézve, hamarosan leánybúcsúk, esetleg extrém, bizarr esküvők kelléke is lehet. 

fotó: Etsy
Fotó: Etsy

WC-papír: szeretlek

Egyesek úgy vélik, a szeretlek egyfajta varázsszó, amit bárhol, bármikor és minden körülmények között jó hallani. Megismételjük: bárhol, bármikor és minden körülmények között. 

Don bácsi erotikus játékai

A tavalyi év egyik slágere volt az Uncle Don’s Exotic Interludes, pőrén fordítva Don Bácsi egzotikus játékai. A társast neves pornósztárok tesztelték, a promó szerint pedig azért készítették, hogy a játékosok “egzotikus kalandokban vegyenek részt”. Az egztikus alatt a szerző nyilván erotikust ért. 

Ez tényleg egy szív

A szív alakú plüss, amit valóban szív alakú. Akit eddig zavart, hogy anatómiailag nem megfelelő formára szabták a szíveket, annak most tessék, itt van egy igazi – bár egyesek nyilván úgy vélik: ez kevésbé romantikus, mint az átlagos, megszokott piros.

fotó: Amazon
Fotó: Amazon

A szatírgyilkos

Újabb praktikus ajándék a sorban. Ezúttal egy pink bors spray életünk párjának. Ki ne örülne annak, ha a kéretlen amorózókat távol tudná tartani pusztán egy fújással?

fotó: Obaz
Fotó: Obaz

Diótörő és dugóhúzó

A páros ajéndékok nagyszerűek, a Clinton családnál jobban pedig ki szimbolizálhatná az összetartozást? Bill és Hillary bebizonyították, hogy jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.
Bill dugóhúzóként, Hillary pedig diótörőként kerülhet fel a konyhapolcra. 

Söröm? Borom? 

Még egy páros ajándék. “Ha ezt látod, hozz egy sört”, illetve “ha ezt látod, hozz egy pohár bort”  – mondják a zoknik. Hogy éppen melyiket veszed fel, csak attól függ, hogy a sört vagy a bort kívánod. Közhely, hogy az utóbbi nőiesebb ital.

A legbizarrabb Valentin napi ajéndékok
A legbizarrabb Valentin napi ajéndékok

Kész átverés

Pazar dobozt látsz, benne egy csillogó gyűrűt. Pityeregsz. Felpróbálod, illetve felpróbálnád. És üvöltesz, mert ez egy bögre. Valentin napon megnő az eljegyzések száma, bizarr lánykérést pedig már láttunk. Miért ne lehetne még egy? Csésze, gyűrű, igen. 

fotó: Curbly
Fotó: Curbly

Ún. angol humor

Hogy kerül ide ez a rénszarvas? Nos, úgy, hogy angolul egészen összecseng a szarvas és a kedvesem. Kiejtésben dir lenne mindkettő, de írásban: 

  • a “dear” kedves, drága
  • a “deer” rénszarvas

A To my dear/deer Valentine (Tu máj dir Valentájn! ) így kettős értelmű. Hát, ennyi. Meg egy bambi. 

fotó: Gifts.com
Fotó: Gifts

(A termékek a kép alatti linkeken megtalálhatók)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top