Életmód

GPS: Hozzám jössz? – Kreatív lánykérések közül szemezgettünk

Mivel ez számít átlagosnak, nem véletlenül tűnik úgy, hogy lánykérés esetén a férfiaknál kimerül a romantika abban, hogy vesznek egy szál virágot, átnyújtják, majd egy gyűrű kíséretében felteszik a kérdést: hozzám jössz? Körbenéztünk a világban, és kiderült, hogy másképpen is lehet. Bizarr, vagy éppen giccses, vagy szimplán csak kedves módon. De nem a megszokott körrel.

“Akárhogy is végződjön egy házasság, egyvalami biztos: egy nő sosem felejti el, hogyan nézett rá a férfi, amikor megkérte a kezét” – mondta egyszer Elizabeth Taylor, és ha valakinek, hát neki hihetünk is, mivel nyolcszor ment férjhez, és általában az eljegyzés pillanatától kezdve hatalmas csinnadrattával.

De mitől lesz jó egy lánykérés? A magyarázat pofonegyszerű: a tervezéstől. Egy nő azt értékeli a legjobban, ha látja, hogy mennyi időt és energiát fektet a párja abba, hogy megkérje a kezét. Mindegy, hogy remeg a férfi hangja, hogy beleejti az előtte gőzölgő levesbe a gyűrűt, vagy elfelejti, hogy melyik zsebébe tette és rossz helyen matat – akkor is ez lesz az asszony életének egyik legszebb pillanata. Akadnak páran, akik erősen megpörgetik a lánykérést, és roppant kreatív módon kérdeznek, vagy kapják elő a gyűrűt. Jelen bejegyzésünk különleges esetek közül szemléz.

Ez még az egyszerűbb képlet: személyre szabott szerelemkönyv

A Flippist csapata már számos emlékezetes lánykérésnek adta meg az alaphangulatát. Személyre szabott kiskönyveikben kézzel rajzolt történet elevenedik meg, értelemszerűen a megrendelő igényeihez és sztorijához alkalmazkodva. Nincs az a nő, aki lapozgatás után nemet mondana. 

GPS-romantika 

Gyere, futunk egy szép hosszút – közölte egy bostoni férfi a párjával, az útvonalat pedig jó előre tudta, mivel többször is lepróbálta. A nő persze nem sejtett semmit, még az sem volt neki gyanús, amikor az első randevújuk helyszínén megálltak. A férfi ekkor elővette a telefonját, és megmutatta neki a térképen a lefutott útvonalat. Marry me?, azaz: hozzám jössz feleségül? Hát persze, helló.

A legkreatívabb lánykérések

Kalandpark a javából

Chris hónapokig tervezte, hogyan kérje meg Lindsay kezét, és négy barátját hívta segítségül. A jelenetet összesen nyolc alkalommal próbálták el, Lindsay pedig csak akkor jött rá, hogy a csapat a lánykérés miatt ment a kalandparkba, amikor meglátta a hullámvasúton készült fotót. Ezt: 

A legkreatívabb lánykérések

Játékos megoldás

Monopoly némi extrával: 

  1. Gyárts le egy szerencsekártyát a lánykérés szövegével!
  2. Rejtsd el a gyűrűt a luxusadó játékmező alá!
  3. Figyelj, hogy játék közben mikor jön el a megfelelő pillanat!
  4. Aztán mondd ki, amit mondani kell/illik ilyenkor.
A legkreatívabb lánykérések

Meglepetéstojás

Némi kézügyesség kell hozzá, de annál nagyobb lesz a meglepetés. Óvatosan válaszd szét a csokoládét, hogy később össze tudd “ragasztani” némi olvasztott csokoládéval. A többi lépés a képen látható, és a ragasztáshoz képest pofonegyszerű megcsinálni.

A legkreatívabb lánykérések

Könyvmolyoknak

– Tessék, itt az új Harry Potter, nyisd ki, nézz bele…
– ♥♥♥♥♥
– Örülsz?
– ♥♥♥♥♥
– Hozzám jössz?
– ♥♥♥♥♥… Igen.

A legkreatívabb lánykérések

“Te vagy a fény az életemben”

Három nap alatt díszítette fel egy férfi a házát, és amikor kész lett, közölte későbbi feleségével, hogy “te vagy a fény az életemben”, aztán felkapcsolta a lámpákat. Igen, igen, igen, hozzád megyek

A legkreatívabb lánykérések

Szókirakós

Phil bement egy számítógépszervizbe, vett pár régi klaviatúrát, kicserélte a párja gépénél a betűket, aki így csak egyetlen üzenetet láthatott: hozzám jössz feleségül? Nyilván, hogyne, persze, ez egyértelmű.

A legkreatívabb lánykérések

Csak tudósoknak

“A bátyám egy laborban dolgozik, és így kérte meg a barátnője kezét. Ennél romantikusabb nincs, én ezt ki sem néztem volna az egyébként kockafejű tesómból” – írta a lánykérésről a férfi testvére. Arról nem szól a fáma, hogy miféle anyagokból állt össze a felirat. 

A legkreatívabb lánykérések

Nem gyerekjáték

Nem kell nagyon magyarázni, hogy a legómániás Sarah miért sírta el magát, amikor ezt meglátta.

A legkreatívabb lánykérések

És igen, természetesen ő is igent mondott.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top