Életmód

A 10 legcsodálatosabb menyasszonyi ruha, amiről kislányként álmodtunk

Távol álljon tőlünk, hogy megingathatatlan bizonyossággal kijelentsük, mi a szép és mi nem az, különösen, ha mennyasszonyi ruhákról van szó. Hiszen mindenkinek szíve joga a saját legszemélyesebb ízlése alapján ruhát választani arra a napra, amikor majd ő áll minden esemény középpontjában, és amikor ő maga testesíti meg a szépséget. A most következő válogatás ezért szigorúan csakis saját véleményt és azon belül is egy tradicionálisabb ízlést tükröz, de reméljük, másokat is éppúgy elkápráztatnak ezek a csodálatos, klasszikus ruhaköltemények, mint minket.

Biztosan álmodoztál már róla, milyen lesz az a nap, amikor oltár elé állsz szíved választottjával. Talán eltervezted a részleteket is, és már régóta pontosan tudod, milyen ruhában szeretnél menyasszonyként megjelenni az esküvődön. Mi most szabadjára engedtük a fantáziánkat, és megkerestük azokat a ruhákat, amelyekre azonnal örömmel mondanánk igent. Kíváncsiak vagyunk, vajon neked is ugyanúgy tetszenek-e ezek? Ilyenről álmodtál?

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top