Életmód

PANDHY’S beautique (x)

Személyre szabott kezelések és kozmetikumok, elegancia és fenntarthatóság: október 15-én nyílik a PANDHY’S beautique.

PANDHY’STM beautique (x)
A beauty lounge egyedülálló megoldásokkal, helyben elkészített kozmetikumokkal és testre szabott kezelésekkel képviseli a legmagasabb szintű bőr- és szépségápolást. A vendégek exkluzív környezetben élvezhetik a testi-lelki felfrissülés minden percét a szalonban, amely a legszigorúbb szintű higiéniai előírásoknak megfelelően és a fenntarthatóságot maximálisan szem előtt tartva működik.

Az egyéni igények felmérése érdekében a vendégek először egy 30 – főként az életmódjukra vonatkozó – kérdésből álló tesztet töltenek ki, amit egy helyszíni bőranalitika követ. A válaszok és a vizsgálat eredménye képzik a testre szabott kezelés alapját. A szalonban az egyedi igények a kozmetikumoknál fontos szerepet játszanak, hiszen ezek a helyszínen készülnek el: a vendégek a kezelőkkel együttműködésben választhatnak konzisztenciát, aktív hatóanyagot és illatot is, hogy minden szempontból a sajátjuknak érezhessék a termékeket.

PANDHY’STM beautique (x)
A PANDHY’S™ beautique a testre szabottság mellett hazánkban egyedülálló szolgáltatásokat is kínál, a szépségápolás szinte minden területén. A szalonban többek között olyan kezeléseket vehetünk igénybe, mint a keleti masszázstechnikán alapuló Gua Sha, a sejtserkentő Derma Pin, a 40 arcizmot megmozgató Face Trainer vagy a folyékony cukorpaszta alapú SugarWave masszázs, de számos olyan test-és szépségkezelés is várja a vendégeket, mint például a bőrbarát cukorpasztás szőrtelenítés, a száraz gépi, avagy orosz manikűr vagy akár a páros pedikűr.

A maximális kényelem és élmény érdekében minden öltöző saját zuhanyzóval rendelkezik, a vendégek pedig saját illatot és zenét is választhatnak maguknak. A beautique a legmagasabb higiéniai előírásoknak megfelelően működik, így minden kezelés után UV-s és ózonos tisztítás, valamint légcsere történik a kabinban.

A beauty lounge-ban a higiénia mellett elsődleges szempont a környezet védelme is, ezért a vendégek az első vásárláskor alumínium palackban vagy tégelyben, később pedig újratöltős tasakban kapják a termékeket. Az alumínium kiszerelések csökkentik a műanyagtermelést, tisztításuk pedig sokkal kevesebb vegyszert igényel, mint az üvegé, ami hozzájárul a fenntartható működéshez.

PANDHY’STM beautique (x)
Mindazokat tehát, akiknek fontos a bőrük, testi-lelki felfrissülésre vágynak, megbízható szakembereket és hazánkban egyedülálló megoldásokat keresnek, október 15-től várja a PANDHY’S™ beautique.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top