nlc.hu
Életmód
Sztárok kedvenc pizzái – ezt eszi a pápa és Beyoncé

Sztárok kedvenc pizzái – ezt eszi a pápa és Beyoncé

A nagy sztároknak is vannak átlagos hétköznapjaik, amikor nem homárt és kaviárt vacsoráznak. Ilyenkor sokan közülük csak egy szelet pizzára vágynak, és ha hiszed, ha nem, éppen úgy megrendelik és kihozatják maguknak futárral, mint te… Sőt, időnként még meg is sütik, ha kell! Mert ennek a finomságnak még ők sem tudnak ellenállni. Mutatjuk, kik a legfanatikusabb pizzaevők a külföldi celebek világában!

Mariah Carey

A legnagyobb pizzarajongók hírében áll a fantasztikus hangú énekesnő, ám sajnos hízásra hajlamos alkata miatt közel sem ehet belőle annyit, mint szeretne. Kedvence a klasszikus margherita – lehetőleg minél több mozzarellával!

 

Beyoncé

 „Vasárnaponként általában megajándékozom magam egy étkezéssel, amikor azt ehetek, amit csak akarok. Ez többnyire pizza, a kedvenc élvezetem.”  Ehhez az őszinte vallomáshoz nem is lehet többet hozzátenni. Legfeljebb még azt, hogy Beyonce az ananszásos hawaii pizzát kedveli legjobban mind közül.

 

Tiger Woods

A világ legsikeresebb golfozója két dologról híres Amerikában: egyrészt tévedhetetlenül pontos ütései vannak a pályán, másrészt pedig arról, hogy a konyhában teljesen magatehetetlen, és egyáltalán nincs semmi tehetsége a főzéshez. Saját bevallása szerint ha egyedül van, meg sem próbálkozik összeütni magának valamit, helyette inkább pizzát rendel. Legtöbbször húsimádóval kényezteti magát, amire sok exra chilit tetet.

 

Gwyneth Paltrow

Eddig csak olyan hírességekről esett szó, akik rendelik a pizzát, de van olyan sztár is, aki nem rest magának elkészíteni kedvenc ételét. Gwyneth Paltrow-nak például saját kemencéje van erre a célra a kertben: „Van egy fatüzeléses pizzasütőnk. Tudom, ez luxus, de ez volt életem egyik legjobb befektetése” – nyilatkozta egy alkalommal a színésznő, aki a kérdésre, hogy melyik a kedvenc pizzája, sejtlemesen csak ennyit mondott: „minden alkalommal másikat kívánok meg.”

 

Ed Sheeran

Az angol dalszerző és énekes rendkívül elfoglalt fiatalember. Bokros teendői között azonban mindig az első között szerepel az, hogy szerezzen magának egy nagy mozzarellás-paradicsomos margheritát, ha megéhezik. Ezta szokását mindig megtartja, bárhol is jár a világon: „Néhány dolgot el kellett intéznem, mialatt New Yorkban voltam. Az egyik, hogy egyek egy pizzapitét, a másik, hogy csináltassak egy tetoválást…”.

 

Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas amerikai színésznőről köztudott, hogy nem híve a diétának, de azért az talán mégis túlzás, hogy ha csak teheti, reggelire is pizzát eszik. Sőt, az sem ritka, hogy a napot is azzal zárja! Igazán irigylésre méltó, hogy ez meg sem látszik a vonalain… Gwyneth Paltrow-hoz hasonlóan neki sincs kedvence – bármelyiket örömmel megeszi, ha elé teszik!

 

Ferenc pápa

Olaszországban a pizza szent dolog, olyannyira, hogy még a katolikus egyház feje is gyakran vendégeli meg ezzel a hozzá látogatókat. Bár Ferenc pápa nem olasz származású, a pizzát azért nagyon szereti – annyira, hogy legutóbb a 81. születésnapjára is ezt kapta ajándékba nápolyi pizzaszakácsoktól. A tortát helyettesítő négyméteres pizzát egy hosszú asztalon állították össze téglalap alakúra sütött és egymáshoz illesztett pizzákból – a négyszögletes pizza készítése ünnepnapokon szokás Olaszországban. Természetesen nem egyedül fogyasztottal el ezt a termérdek mennyiséget a pápa, hanem egy csapat éhes gyermek társaságában. Talán mondani sem kell, hogy ez a pizza a legolaszabb, legeredetibb fajta volt – vagyis margherita, sok sok napérlelte paradicsommal és mozzarellával.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top