Életmód

Üde illatokkal a kánikula ellen (x)

Imádjuk a nyarat, a szabadság illata árad belőle. A hosszú, világos esték, a balzsamos levegő, a puha érintések, ahogy hozzánk ér a lenge ruha: érzéki élmények, amelyek feldobják a forró napokat.


Mindennapos öröm a hűsítő zuhany után a párolgó vízcseppek nyújtotta felfrissülés. Vagy még nedves hajjal elindulni, hiszen pillanatok alatt megszárad. A kánikula további előnye, hogy gyorsan szárad a mosás is. Mégis megesik, hogy vágyakozva gondolunk a hűsebb tavaszi napokra, amikor nem kellett akár naponta ágyneműt cserélni. De a teregetés a szabad levegőn, egy pohár jeges üdítővel szinte kikapcsolódás is lehet, ilyenkor végre élvezhető egy kis friss szellő, a virágok illata. Amikor a friss, ropogós törölközőket szedjük elő, vagy a vasalt, öblítőtől illatozó ruhát pakoljuk el, jólesően ejtőzhetünk a pompásan illatozó textíliák között. Nem is gondolná az ember, a közérzetét mennyire befolyásolják a kellemes szenzoros élmények.

Érzékeink felfokozódnak a melegben, az illatok intenzitása is megnő, igényeljük a frissességet. Ezért javasolnak a parfümszakértők nyárra a nehéz, fűszeres-fás jegyek helyett könnyedebb aromákat, hiszen azok élénkítő hatása közismert. A Lenor három, már jól ismert öblítőjéhez megalkotta a tökéletesen harmonizáló illatú mosószert és illatgyöngyöket, amelyek együttes használata hosszan tartó frissességet varázsol az anyagokba. Az ágyneműnek akár egy egész héten át olyan üdeséget kölcsönöznek, mintha mindennap újat húznánk, a gardróbban a ruhák pedig akár 3 hétig is frissek maradnak, így az időjárástól függetlenül otthonunk tartósan finom illatok kincsestára lehet.

Spring Awakening: patyolattiszta fehér ruhák mosószere és a hozzáillő öblítő és parfümgyöngyök a tavaszi virágok, a finom pacsuli és a fehér cédrus élénk, friss illatával.

Lenor Gold Orchid: mosószer a színes ruhákhoz; a Gold Orchid illatában a vanília érzékisége megnyugtatóan keveredik a mimóza, méz, rózsa és érett őszibarack édes aromájával.

Lenor Amethyst & Floral Bouquet: a színes ruhákhoz való mosószer, az öblítő és parfümgyöngyök illatában a felpezsdítő bergamott, az elegáns frézia és az érzéki jázmin bársonyos elegye magabiztosságot sugall.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top