Életmód

Valentin-nap: erre vágynak a nők

Örök dilemmát okoz a férfiaknak, hogy mit akarnak valójában a nők. Ami nem is baj, mert ha mindent jól kiszámíthatóan tudnának velünk kapcsolatban, akkor talán már nem is lennénk annyira vonzóak és érdekesek a szemükben. Azért persze néha adhatunk nekik egy kis segítséget: például megkönnyíthetjük a dolgukat abban, hogy igazából mire is vágyunk mi Valentin-napon. Figyelem, az alábbi lista pasiknak szól!

Ajándékozni öröm, de azért ne legyünk álszentek: sokszor nem kevés gyötrelmet is okoz, hogy kitaláljuk, mivel is lephetnénk meg a másikat. Ráadásul a legjobb szándék ellenére sem sikerül mindig eltalálnunk a megfelelő ajándékot… Amerikában például nemrégiben egy kutatást végeztek azért, hogy kiderítsék, a férfiak Valentin-napi ajándékai mennyire nyerik el a nők tetszését. Az eredmény eléggé lesújtó volt, mert több mint 80 százaléka a meglepetéseknek “félrement”, vagyis a nők egyáltalán nem olyasmire vágytak, mint amit végül kaptak. Úgy tűnik, ráfér egy kis segítség a férfiakra, ezért összedugtuk a fejünket, és megtárgyaltuk, kinek mi okozna most a legnagyobb örömet Bálint-nap alkalmából. Íme a lista!

Szerelmes levél mellé egy szál rózsa

Bár nem ez volt az első ötlet, mégis mindannyian elismertük, hogy néhány érzelemmel, szenvedéllyel átfűtött szerelmes sor, egy illatos levél és egy szál rózsa bizony nagyon sokat dobna a kedvünkön. Te például mikor kaptál utoljára szerelmes levelet? Nem sms-t, Facebook-üzenetet vagy e-mailt egy bemásolt fotóval, hanem egy igazi, kézzel írt, szívecskés levelet, szép, fodros borítékban? Na ugye… Hát mi repdesnénk a boldogságtól, ha ilyet hozna 14-én a postás.

Ezt szeretnénk Valentin-napra, fiúk!

Egy wellnessmaraton

A második helyen a lélek kényeztetése után rögtön a test vágyai szerepeltek… Nem kell túlgondolni a dolgot: egy kis szexet persze senki nem vetne meg, de egy kiadós, hosszú hétvégés wellnessprogram, rengeteg masszázzsal, pezsgőfürdővel, szaunával és egyéb kényeztetéssel nagyon is az ínyünkre lenne most, ebben a nyálkás, depressziós, februári időszakban. Szóval fiúk, vegyetek nekünk fürdőbelépőt!

Kettesben a hegyekben

Egy kettesben töltött hétvége is legalább annyira jólesne, mint az előző két ajándék. Menjünk a hegyekbe, a tópartra, egy erdei kulcsos házba, vidéki, olcsó panzióba, vagy csak zárjuk magunkra a lakásajtót, hűtsük be a bort, és válasszunk ki jó sok zenét és filmet! Töltsük kettesben a hétvégét zavartalanul, kikapcsolt telefonokkal, offline, aggódó szülők, nyomuló barátok nélkül! Ez sem olyan megoldhatatlan kérés, nem igaz?

Két koncertjegy

Viszont szórakozni is van kedvünk. Egy elegáns este – színházban, operában –, vagy egy bulizós parti egy koncerten jó és emlékezetes ajándék lehetne. Sőt egy összebújós mozi sincs ellenünkre. Várjuk a jegyeket, fiúk!

Egy romantikus vacsora nagy steakkel és sok desszerttel

Egyfolytában aggódunk a vonalaink miatt, és szabályos lelkifurdalásunk van, ha 20 kalóriával többet eszünk meg az előírtnál. Egy darab csoki már kész bűntény, egy kiadós vacsoráról nem is szólva. Pedig nagyon is jólesne ám! Oldozzatok fel minket egy estére, és vigyetek el egy masszív steakvacsorára, ahol degeszre tömhetjük magunkat!

Ezt szeretnénk Valentin-napra, fiúk!

Valami szexi…

Egy szexi fehérnemű, egy pajkos játékszer, egy izgalmas kaland a megszokott díszleteken kívül… Erre sem mondanánk nemet, ha éppen a párunk meginvitálna rá. Valentin-napon szabad a pálya, az ajándékozásnak és az örömszerzésnek csak a fantázia szabhat határt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top