Építőshow
Szponzorált tartalom

Induljon a kalandos utazás a LEGO® City Sarkvidéki expedícióval! (x)

Biztosan minden gyerek elképzelte már, hogy izgalmas felfedezésre indul a jég birodalmába, a zimankós sarkvidékre. A LEGO® City Sarkvidéki Expedíció szettekkel a felnőttek és gyerekek is belebújhatnak a sarkkutatók bőrébe.

Egy igazi sarkvidéki felfedezőnek, egy jármű lerobbanásától kezdve egy éhes sarkvidéki állattal való találkozásig minden vészhelyzetre fel kell készülnie. A szettek segítségével megelevenedik az izgalmas sarkköri világ.

Sarkvidéki felderítő teherautó a kalandoroknak

A LEGO® City Sarkvidéki felderítő teherautó (60194) a felfedezéshez elengedhetetlen kellékeket rejti. A kalandorok a vizsgálati minták összegyűjtése után egy motoros szánon száguldozva fedezhetik fel a terepet. Egy kutató sem indul egyedül egy ilyen fontos expedícióra, a teherautó rádiójával bármikor felveheti a kapcsolatot a bázissal, sőt a közeli barlangban megbúvó jegesmedvéről felvételek is készíthetők a biológus kamerájával.

A Sarkvidéki felderítő teherautó akár életre is kelthető a programozható LEGO® BOOST Kreatív robotok készlettel, hogy a játékélmény még interaktívabbá válhasson. Az izgalmas építés után újonnan megalkotott, valósághűen mozgó jármű képes az expedíció során gyűjtött mintákat az irányítható villás emelő segítségével a bázisra szállítani intelligens érzékelői pedig segítenek a leletek megvizsgálásában is.

Sarkvidéki mobil kutatóbázis az igazi kutatóknak

A Sarkvidéki mobil kutatóbázis (60195) igazi csemege a kis kutatóknak, hiszen a felfedezés során begyűjtött mintákat a mobil laboratóriumban még tovább tudják elemezni. A munka azonban nem áll meg itt, hiszen egy hatalmas jégtömbbe fagyva várja a mamut, hogy ismét a földfelszínre kerüljön. A kíváncsi gyerekek nemcsak a sarkvidékek világába pillanthatnak be, de rég letűnt korok után is kutathatnak.

Aki pedig még több izgalomra vágyik, ne hagyja ki a National Geographic Sarkvidéki Felfedezőjével, Mike Libeckivel készült LEGO® Sarkvidéki kisfilmeket, amelyekből megtudható, mi a teendő egy jegesmedve támadás esetén és több érdekesség is kiderül a jeges tundra világáról. https://bit.ly/2N3drfi

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top