nlc.hu
Európa-bajnokság
A Korda-házaspár így szurkol az idei Eb-n

Korda György és Balázs Klári ezzel a jókívánsággal engedné pályára a magyar válogatott csapatot

Izgatottan várja a magyar válogatott pályára lépését a 2024-es Labdarúgó-Európa-bajnokságon Korda György és Balázs Klári. A házaspár kedves kívánságokat fogalmaztak meg a játékosok számára továbbá azt is elárulták, hogy milyen számukra egy gólöröm.

Az idei évben Németország ad otthont a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságnak vagy egyszerűen fogalmazva az Euro 2024-nek. A kontinenstorna már önmagában hatalmas izgalmat váltott ki a közönségből, a szurkolók öröme pedig azért is felhőtlen, mivel a 2021-es év után ismét pályára léphet a magyar labdarúgó-válogatott. Az Eb-t a népszerű házaspár, Korda György és Balázs Klári is követni fogják, és mint lapunknak elárulták, nagy reményeket fűznek a magyar csapat teljesítményéhez.

Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral

Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral

Szerencse is kell a továbbjutáshoz

A magyar csapat egyre jobb eredményeket ér el hála istennek, azonban azért egy kis izgalom van bennünk, hiszen ez egy Európa-bajnokság, itt bármi megtörténhet, nagyon kemény ellenfelek is vannak. De sosem lehet tudni, hogy mi lesz belőle, mi bizakodóak vagyunk

– árulta el lapunknak Balázs Klári.

Szavait Korda György is megerősítette, aki szerint nagyon kemény csoportba kerültünk, de bízik abban, hogy jól fog teljesíteni a válogatott.

„Nagyon drukkolunk a Szoboszlaiéknak, őszintén megmondom, hogy van sanszuk. Persze kell hozzá szerencse is, mint mindenhez az életben” – tette hozzá a népszerű énekes, aki egy kívánságot is megfogalmazott a csapat számára.

Én csak azt kívánom nekik, hogy ha majd a kapura lőnek nekik, akkor a mi kapunknál a kapufa kifelé dobja a labdát, és ha mi lövünk, akkor a hálóba menjen. Akkor semmi baj nem lesz!

Nagyon drukkolnak a csapatnak

A házaspár azért is reménykedik a csapat sikerében, hogy minél többször felcsendülhessen az ikonikus “Reptér” című daluk. A nagy meccsek előtt ugyanis legtöbbször ez a dal is fel szokott csendülni az arénákban – árulták el az nlc-nek.

Ha szólni fog a dal, ha nem, Korda György elárulta, hogy minden egyes gólnak rendkívül örül, ilyenkor teljesen magával ragadja a gólöröm.

„Ha nézem a meccseket, akkor egy-egy gólnál bizony van nálam egy bizonyos fajta ordítozás. Ilyenkor a feleségem kirohan a másik szobából, a két kutya meg azt sem tudja, hogy merre szaladjon” – mondta nevetve az énekes.

„Én a fociban a 11-eseket szeretem nézni a legjobban. Ezeket a nagy bajnokságokat azonban régebben is mindig együtt néztük, most azonban annyi fellépés és koncert vár ránk az elkövezendő időszakban, hogy előfordulhat, hogy néhány meccset majd az autóban utazva követjük végig, vagy csak később értesülünk majd az eredményekről.

Mindenesetre az már egy óriási dolog, hogy kijutottunk a versenyre és kívánjuk a magyar válogatottnak, hogy nagy sikereket érjenek el. Nagyon kíváncsiak vagyunk és drukkolunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top